Aqua Disiac – Parfum cu feromoni comentarii, pret, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum,

Aqua Disiac - Parfum cu feromoni comentarii, pret, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum,
[Total:    Average: /5]

Este posibil să seduce orice om cu doar un

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

singur miros. Life parfum cu feromoni Sexy face fata acestei sarcini la 100%. Cum parfum și că o parte din ea, să-l dau seama.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Ce sunt feromonii

Pentru a înțelege principiul unui Aqua Disiac, în primul rând este de a înțelege întrebarea, ce sunt feromonii. În greacă „feromoni“ înseamnă „a excita“ sau „trezi“. De fapt, feromonii sunt produse ale glandelor endocrine în diferite animale (cerbi, castori și altele).

Feromonii sunt de asemenea cuprinse în unele plante (lemn de santal, vanilie, cacao, iasomie, lamaie, rozmarin și altele) și se disting de insecte (furnici, viermi de mătase). Feromonii produse de bărbați și femei. Bărbații sunt numite „androsteron“, de sex feminin – „capulina“. Feromonii controlul sistemului neuroendocrin, care afectează comportamentul uman. Aceasta afectează apoi viața socială sau de reproducere.

Există două tipuri de feromoni:

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

 1. Relizer. Ei sunt capabili de a induce individului de a răspuns imediat și de acțiune.
 2. Primeri. Au un efect escaladare. Ele sunt folosite pentru a modela un anumit comportament.
 3. OL>

  Un exemplu al doilea tip este un feromon special care matca iese in evidenta. Acesta inhibă dezvoltarea sexuală la femei, ceea ce face din urmă albinele lucrătoare.

  Caracteristici și principiul de funcționare

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Aqua Disiac – o colectie de parfumuri cu feromoni de la producătorul francez

  .

  In colectia totala de Aqua Disiac sunt parfumuri cu nume de mărci cunoscute, asemănătoare aproximativ mirosurile lor:

 • Gucci Gucci.
 • L’eau par Kenzo.
 • Miss Dior Cherry.
 • Poison Pure.
 • Touch of Pink.
 • Amor Amor Nina Ricci.
 • J’adore Dior.
 • Hugo Boss și altele.

Aqua Disiac sau spirite, Gemenii vor facilita seductia unui partener fără suspiciune inutile!

Concentrat cu feromoni Aqua Disiac au în mare volum din seria:

 • Aqua Disiac Cannabis Feromoni. Cu mirosul ierboase de cânepă. picanta aromă este capabil de a crea un efect de tonifiere pentru corpul proprietarului. Aici, de asemenea, capturat de note de fân și fructe cu coajă. Parfum miros poate seta sexul pasional. Parfumul poate fi recunoscut de sticla închis cu capac alb (ambalaj verde închis). Împărțit în bărbați și femei.
 • Aqua Disiac Musk Animal. Acest parfum este potrivit pentru bărbați pentru a seduce persoane de sex mai slab. Acesta stimulează producerea unui hormon de sex masculin, care face o femeie uite la el ca macho. Spiritele capturat mireasma mosc. Ambalajul parfum negru cu modele de leopard.
 • Aqua Disiac Dragoste Elixir. Acest parfum este unisex. Parfumul combina note de afrodisiace cunoscute (piper, ylang-ylang, palmarosa, etc.). Ambalajul acestor spirite are o culoare închisă, iar literele din argint.
 • Aqua Disiac Erotic Elixir. De asemenea, este un parfum potrivit pentru orice podea. Acestea sunt realizate cu un amestec de scorțișoară, ylang-ylang, ghimbir si nucsoara. Aroma mijloace ajută pentru a stimula activitatea creierului, înlătură anxietatea și lipsa de încredere, ceea ce

  face o persoană mai atractivă în ochii celuilalt sex. ambalaj negru cu litere gri.

Dacă vorbim despre mosc sălbatic Aqua Disiac este una dintre cele mai populare tipuri de băuturi spirtoase Aqua Disiac. Wild parfum de mosc sunt de sex masculin și feminin. Compoziția de parfum pentru femei include un puternic afrodisiac natural – mosc cu note de lumina Berry si orhidee. Parfum poate fi folosit zilnic. Efectul său principal este o creștere a nivelului de hormoni sexuali amanta lui. O face relaxat și frumos în ochii celuilalt sex. Parfumul este vândut într-o sticla roz într-un volum de 10 ml.

„compoziție“ spirtoase Aqua Disiac mosc sălbatic pentru bărbați este parfum de mentă albastru, verde suculent Apple, mirosul de fasole și geranium. Aroma îmbunătățește atenția de la femei face omul mai atractiv în ochii lor. O sticlă de parfum în negru, 10 ml în volum.

Dezvoltarea unei game de băuturi spirtoase a durat 5 ani. In compozitia parfumurilor:

 • O cantitate mare de feromoni.
 • Stabilitatea specială moleculare complexe aromă care este păstrată secretă.
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Rezultatul unui parfum cu feromoni este urmatoarea:

 1. Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Parfum elimină auto-îndoială, face ca „proprietar“ de parfum pentru a fi parte mai îndrăzneață și mai relaxată a partenerului său.

 2. Persoana devine mai atractivă și sexy pentru sexul opus.
 3. Parfum stimulează libidoul și bărbați. Adică, spiritele sunt forțați să dorească sex, încurajând sex.
 4. Datorită feromoni parfumuri este trezit de excitare sexuala, ea deasupra obișnuitele 2-3 ori.
 5. Feromonii creste sensibilitatea in timpul actului sexual, ceea ce face mai luminos sentimentul.
 6. OL>

  Cum să utilizați parfum Aqua Disiac

  Instrucțiunile recomandate pentru a aplica putin parfum pe organe intime, în plus față de membranele mucoase.

  Puteți adăuga, de asemenea, un parfum cu feromoni Aqua Disiac (2-3 picături) în crema de corp. Dacă depărtați la nivelul pielii, mirosul feromonilor vor fi distribuite uniform pe el.

  Cine poate folosi parfum cu feromoni

  Life Sexy parfum de mosc sălbatic pentru bărbați și femei, potrivite pentru orice varsta. Nu este necesar să se utilizeze feromonii persoanelor tinere (sub 16 ani) sau să le abuzeze. Ca imature Teens parfum de parfum interesant poate „pentru a ucide“ și mizerie mirosul natural al corpului.

  Femeile sunt sfătuiți să folosească un parfum cu 18. Pentru bărbați nu există restricții. Pune-le în sezonul cald, se recomandă ca femeile și bărbații la un nivel minim.

  Cât de mult este original Aqua Disiac

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Pretul unui parfum cu feromoni Aqua Disiac va depinde de tipul de băuturi spirtoase. Gama de arome duble costa de la 699 la 1000. Parfum serie cu o cantitate mare de feromoni (Animal moscat, Canabis, Dragoste Elixir și altele) poate costa mai mult.

  1 sticla Aqua Disiac mosc sălbatic (10 ml), va costa …. Puteți alege notele care sunt aproape de gustul fiecărui bărbat sau femeie:. De la un copac si menta la fructe și miere

  gust minunat cu natura „voalată“ a agentului cauzal – nepretuit

  Concluzie Aqua Disiac

  Life Sexy parfum de mosc salbatic este capabil de a atrage persoane de sex opus. Secretul succesului nu constă numai în feromonilor și efectele lor asupra organismului uman, dar, de asemenea, în aplicarea noilor tehnologii și echipamente specializate pentru extracția de concentrat. De asemenea, nu ultimul rol este jucat aici și mirosurile suplimentare de condimente și plante.

  Multe femei și bărbați au încercat deja cele mai noi metode de seductie prin parfum cu feromoni Aqua Disiac și a fost mulțumit de rezultate. Deci, este logic să încercați mijloace unice.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.