Diamond masca de par – opinii, preț, comentarii, site-ul oficial

Diamond masca de par - opinii, preț, comentarii, site-ul oficial
[Total:    Average: /5]

Un instrument unic pentru consolidarea și restaurarea parului este Diamond, divorțul este posibil, dacă o comanda prin intermediul site-ul oficial. Îngrijirea calitatea produsului și eficient, transformă părul, făcându-le frumos, gros, matasos si stralucitor. tratamente regulate au un efect pozitiv asupra stării de păr, fac de lux, stil simplu.

masca de par activă pe bază de ingrediente naturale, aroma plăcută și textura. Intensifica cresterea parului, intareste radacinile, lupta cu pierderea parului. Formula produsului cosmetic echilibrat cu extracte naturale de vindecare ale sowpalmato, ulei de măsline, ulei de avocado fructe, ulei de cătină rădăcinii Polygonum și Hydrocotyle. Aceste extracte

din plante fac bucle puternic și robust, hranesc,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

hidrateaza si le restaura. Efectele curative suplimentare de cupru Tripeptide (elimină matreata), precum și vitamine și proteine ​​(intareste intens foliculului pilos).

Diamond (Diamond), este o mască specială pentru păr gros și superba, deoarece stimuleaza cresterea parului de 2 ori, făcându-le ascultători și mătăsos. Aceasta poate ajuta pentru a restabili parul deteriorat, le consolida și de a le face mai flexibile pentru a cumpara luciu natural, elimina „velosaped“ si matreata. O mască de păr exclusiv hrănește părul de la rădăcină la vârf.

RECENZIE NEGATIV DESPRE “Diamond”

Marina, 36 de ani: nu am abordat-mi tonul Diamond, comentarii negative cu privire la aceasta nu doresc cu adevărat să scrie, dar aroma este perfect, nu a mea! Este normal, dar prea pronunțat, și nu-mi place! Apoi, pentru o lungă perioadă de timp rămâne pe păr, deși efectul este superb, sunt de acord. Dacă pentru a da sora mea, ea iubea mirosul, așa este!

Elena, 24 de ani:.. Ce promisiune de a livra rapid, este o minciună (((Sau doar eu nu atât de norocos a trebuit să aștepte aproape 3 săptămâni pentru comanda dar parul arata bine dupa procedura, o astfel de moale, blând, a avut 2 sticle pentru a lua pentru data viitoare să nu aștepte din nou pentru aproape un produs luni.

Olga, 41 ani: masca este decent, dar sticla este de numai 50 ml, iar parul meu este lung. Și am folosit pentru a utiliza instrumentele de maxim, nu o picătură. Fluxul se dovedește decent, din păcate, nu

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

este disponibil în flacoane de cel puțin 150 ml. Dar funcționează excelent.

SPECIALIȘTI (MEDICI) Diamond

Victoria, trichologist: Diamond masca pentru par versatil și extrem de eficient. Potrivit pentru diferite tipuri de păr, restabilește frumusețea și sănătatea părului. Instrumentul îmbunătățește nutriția foliculilor îmbunătățește rezistența și Shine ecluzelor, ceea ce le face ca robust și bine îngrijit. Cu aceasta masca superba, puteți elimina varfuri despicate, pentru a preveni pierderea parului activ.

Ian Barber: Acesta este într-adevăr o mască de păr mare! În sine utilizează în mod activ, și clienții săi sugerează, rezultatul este întotdeauna fericit! Cu un astfel de păr cosmetice cresc mai repede, uite mai sănătos, se elimină fragilității firelor, ele devin hrănit și hidratat. Pe lângă Diamond facilitează

în mod semnificativ styling, par întotdeauna îngrijite și bine întreținute.

Dragoste, trichologist pentru a trata parul trebuie sa în mod corespunzător și în cazul în care se agraveaza starea lor, este important să se stabilească cauza. Probleme cu încuietori pot provoca dezechilibre hormonale, stres, medicamente, impactul termic, anumite boli si cosmetice nepotrivite. Dacă motivul este cosmetic, este această mască opțiune foarte bună pentru restabilirea stării de sănătate a părului! Utilizarea sa regulată le va transforma de la rădăcină la vârf.

Comentarii REAL despre “Diamond”

Victoria, 23 ani: Despre Diamond comentarii Am sunt pozitive, dar ce altceva? Instrumentul superb, si dupa un tratament parul este atât de netedă și strălucitoare, wow-efect! Dar, cel mai important, mai cad si arata ca reclamele sampon! Niciodată nu a crezut că pentru un astfel de preț rezonabil ar fi să cumpere o astfel de masca excelenta.

Tania, 28 ani: o masca minunat pentru păr, sunt de acord! Contra nu a găsit, am venit perfect. Aroma este mega frumos, rămâne mult timp în păr. Parul este foarte puternic

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

și lucios, bouncy. Parul nu este pushatsya, nu se divid și nu apar ca activ. Un favorit adevarat!

Sophia, 37 de ani: Citeste comentarii reale, asa ca am cumparat o masca. Cum ar fi, de păr de lux după prima aplicare. Diverge destul de economic, în ciuda faptului că sticla nu este mare. Prin modul în care, datorită dimensiunilor sale compacte este convenabil pentru a lua cu tine pe excursii și călătorii de afaceri.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.