Dynamite – muscatura activator, opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra,

Dynamite - muscatura activator, opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra,
[Total:    Average: /5]

Dynamite – nevoie doar de un rezervor de încăpător

Activator musca Dynamite atrage pește ca un magnet. Toată lumea știe cât de bine muscatura este atunci când alimentatorul de apă. Dar rezultatul este îmbunătățit în mod semnificativ dacă utilizați acest instrument. Este înrudită cu momeala sub formă de tablete, cunoscut tuturor din mult timp în urmă. Brown și greu de definit în aparență, cu toate acestea, cu condiția ca un rezultat bun. ACTIVATOR actele muscatura într-un mod similar, dar mult mai puternice. Este eficient în soluție pentru înmuierea momeală sau Atractivitatea. În cazul în care nu există nici un magazin de momeală, și doriți să încercați ceva uimitor, citiți comentarii despre Dynamite de pe Internet și de a face prima comanda.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Dynamite – & nbsp;? Adevărul sau nu

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Activator musca este folosit pentru a face momeala sau momeli este deosebit de atractiv pentru pești. indivizii intoxicata merge împotriva curentului și în mod constant încercarea de a satisface foamea lui. El singur nu poate satisface peștele în cauză, deoarece are o valoare nutritivă scăzută. Orice momeală prins în acest moment acolo, cu siguranță, va fi atacat.

Ai nevoie doar de a alege locul potrivit. Potrivit tactici de pescuit pentru o barca de pescuit la scară largă este dincolo de curent cu două ancore: prova și pupa. Alimentator poate fi una pentru toate tijele (un caz tipic), atât individual cât și pentru fiecare treaptă de viteză separat. Nu trebuie să opriți alegerea dvs. pe canalele cu curent rapid, în caz contrar barca se va desfășura. Și când pescuitul de la mal, moaie momeala într-o soluție de Dynamite, și o captură bună este garantat.

Costul Dynamite

Un ambalaj de tetradă activator care conține cinci saci, echivalent la un pret de 7-10 kg de știucă proaspete. În funcție de regiune de a face achiziția. Având în vedere rata actuală a inflației, ar fi prea crud pentru a face vizitatorii noștri să plătească pentru pește. Lăsați-o chiar eu, dar vânzătorul vă va trimite o dinamita, costul care este doar ….

Un pachet de acest uimitor instrumente este suficient pentru aproximativ trei cabluri de alimentare de dimensiuni medii. În cazul în care numărul de koltsovki o parte a bărcii, este suficient doar pentru a lua timpul lor pentru a profita la maximum și pentru a prinde ca să-și recupereze toate costurile.

Beneficiile pe Dynamite

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Având în vedere faptul că nu stiuca sunt întotdeauna dispuși să muște după masa de prânz, mușcătura activator poate fi un avantaj real pentru cineva care vrea să recupereze toate costurile sale plătică. Într-un caz tipic, un plic suplimente durează timp de aproximativ trei ore de pește fără restricții. Conform experimentelor, cristalele de a deveni de succes într-o jumătate de oră după începerea aplicării fondurilor. Supraînălțare merge împotriva curentului mirosului și în cele din urmă găsește angrenajul.

Avantajul principal este consumul contorizat. Concentrația nu este standardizată, și sunt furnizate

numerele de pe ambalaj numai pentru orientare aproximativă în muscatura activator de curgere. Poate fi dizolvat o dată toate momeala, sau, în absența jgheabului, dip duza pe o singură bucată, la un moment dat și observați rezultatul.

Ingredientele Dynamite

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Este greu de spus ce anume cauzeaza articulația pentru a ataca tija, dar acest lucru se întâmplă de fiecare dată când apa devine un pic de bani cadouri. Este fabricat din substanțe unice, iar compoziția sa nu este dezvăluită.

Ceva în cazul în care puteți găsi unele date, dar lista ingredientelor enumerate este departe de a fi completă. În caz contrar, ar exista o mulțime de oameni talentați, care ar putea avea, ce fel, și pentru a crea acest activator este rece. Acesta este motivul pentru care nu oferă imagini clare ale pachetului: astfel încât atacatorii sunt mai dificil de produse contrafăcute

.

Printre componentele puteți găsi substanțe, cum ar fi uleiul vegetal sau făină de pește. Este bine cunoscut faptul că aceste substanțe individual, sunt adesea folosite de pescarii pentru a atrage pește. Desigur, secretul celuilalt. Și nimeni nu poate spune, pentru că acest lucru este un secret comercial al producătorului.

Principiul de funcționare Dynamite

Principiul acțiunii activatorului muscatura este deschis, datorită cercetărilor științifice lungi. Animale și pești percep lumea în mod diferit, astfel încât factorii sunt lipsite de sens pentru persoana, în liniște și eficient efectua lucrările necesare. Câini cu ultrasunete descurajeaza, și pește atras de strălucirea verde, dar Dynamite isi exercita efectul prin afectarea receptorilor sistemului nervos.

Este cunoscut faptul că mirosul pus în liniște prima piatră în relațiile dintre oameni. Feromonii, care afectează sistemul olfactiv, sunt literalmente forțat cuplurile să se căsătorească. În mod similar, activatorul muscaturii face ca peștele fără centură pentru a hrăni toată lumea care devine în fața ei.

Instrucțiuni de utilizare Dynamite

Trei koltsovki vă permit să prindă cel puțin 7 kg de pește proaspăt în trei ore. Dar, cu disponibilitatea Dynamite, acest număr va tripla probabil. Și iată cum:

  • folosiți întotdeauna numai un alimentator cu momeală, instrumentul de date prelucrate pe toate baghetele de pescuit, deoarece glaf nu este cantitatea, dar mirosul. Este nevoie de aproximativ o treime din sac.
  • Pune koltsovki într-un rând, a pus în alimentatorul pesmetul obișnuite sau orice altă momeală, în funcție de care Hunt, și trecem la afaceri. Numai unul dintre alimentatoarele include momeală, Dynamite prelucrate.
  • Pocnitorile sunt de obicei mult mai mult de trei ore, așa că după data aceasta ar trebui să se aplice următoarea treime din sac.
  • Un pachet de aproximativ 9 ore de pescuit, dar consumul depinde de tipul de momeală. Declarațiile de testare rezervorul este umplut pescarii de produs mult mai rapid, astfel încât balanța de mușcare activator va ajuta data viitoare pentru a prinde mai mult.

Atenție! Aveți grijă să nu se înghesuie pe o parte a bărcii să rola în pradă, în special în mările grele de pe iaz.

Atenție! Există contraindicații Dynamite

Nu se recomandă utilizarea oricine Dynamite care a observat:

  • o întârziere marcată în dezvoltare; deformare a mâinilor, care împiedică utilizarea echipamentelor; abateri exprimate în formă de piept, nu da cum să înțeleagă net fluture; deformare a bazinului, nu permite corect să se aplece pentru a trage prada din apă.
  • boala ischemica cardiaca, anevrism aortic, orice boală cardiovasculară acută și cronică în faza acută, tulburări de conducere a ventriculelor, fibrilatie atriala, hipertensiunea.
  • insuficiență respiratorie la un grad ridicat la vederea peștilor uimitoare; insuficiență cardiacă decompensată; astm in forma grele (astfel încât să nu se sufoce de bucurie).
  • febre, inflamații, ulcere; infecții acute transmise prin picături din aer.
  • Boli ale sângelui.
  • Ateroscleroza; insuficientă a fluxului sanguin cerebral, agravarea reacției în măsura în care este imposibil să se lovească pradă.

Pentru o listă mai completă a contraindicatii absolute pentru excitare, cauzate de capturi mari pot fi găsite în cea mai apropiată unitate medicală. Să ne amintim că contraindicațiile relative sunt în principal relevante în faza acută a bolilor cronice, cum ar fi sciatica, colecistita, hepatita cronică, rinita, otita, etc.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

În unele cazuri, nivelul de contraindicatii poate fi în mod substanțial netedă, dacă aveți de pește cu un asistent cu experiență. Nu uita să aducă trupa-SIDA!

Este demn de luat dinamită?

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Este clar că nu vom oferi nimic rău. Activator musca Dynamite merită să mă gândesc de două ori, și apoi să ia și de testare în practică. pescari cu experiență spun despre fapte bun de pescuit chiar și în zonele de producție proaste, săraci.

Recenzii despre Dynamite

Alexander, în vârstă de 22 de ani, .
“Când prietenul meu pe motocicletă a mers noaptea pentru crabi să le ia la un stand local, doar în cazul în care, aduce o zakidushek câteva. I cred că pentru mine, ce se întâmplă dacă musca ceva. pentru cazurile de cancer ne predăm, iar mâine după prelegerilor, nu e nimic altceva decât găluște. dar dacă supa … Ei bine, în general a venit brut pentru crabi, iar apoi fiecare spune că cealaltă zi, un prieten ia dat o pungă de Dynamite. muiat momeala și a început să prindă. în general, și raci prins peștele. urechea dovedit delicios

“Eugene, în vârstă de 35 de ani,
” Am decis să merg o dată pe o excursie de pescuit să se relaxeze. Sincer, pescarul de la I absolut nr. Dar prietenii m-au sfătuit să cumpere Dynamite, asigurând o captură bună. Splurged, deși, și nu a vrut să plătească aceeași sumă. Ajuns pe scena, muiată momeala în soluție, plantat, stând înainte. Nimic! Apoi a decis să arunce un pic momeala, ea a ajutat destul de repede. Mușcătura a mers! Prins într-o jumătate de kg de pește 10 zile. Acum, de multe ori, voi merge la pescuit.

“Andrey Leonidovich, pescar sportiv,,
” Dynamite este conținută în ambalaje mici din metal dens, are un miros ușor, ușor diluat cu apă simplă. Când se folosește pe apă, peștii au manifestat un interes sporit în momeala, captura a depășit în mod normal. Este greu de spus dacă să muște pescarii în picioare pe același țărm. În orice caz, este recomandat să se aleagă locuri izolate. Perfect pentru a lăsa cu privire la natura cu întreaga familie în același timp și să se relaxeze de corvoada de agitația orașului. Și va musca activator! Mult noroc tuturor de pescuit“.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.