Electricity saving box – opinii, comentarii, pret, forum

Electricity saving box - opinii, comentarii, pret, forum
[Total:    Average: /5]


Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

economica Econar energie sau electricitate Salvarea Box este

o invenție recentă a cărei scop este de economisire a energiei electrice. Să vedem dacă este așa. Energia electrică este forța motrice a tehnologiilor progresive și a vieții umane. Producția sa consumă cantități uriașe de bani, dar aprecierea sa ia pe o scară largă. Prin urmare, economiile de energie asociată cu o creștere a prețului este nevoie de găsirea de noi soluții. Una dintre cele mai eficiente zone ale acestei probleme este economic de energie electrică.

Consumul de energie electrică de economisire Box

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Energia electrică este baza tuturor proceselor tehnologice. Datorită muncii sale:

 • întreprinderi industriale;
 • Mining și producția agricolă;
 • Spitale, școli, centre de divertisment;
 • Electrocasnice în case, birouri si multe altele.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

În viața de zi cu zi folosim în mod constant tehnologii noi și cele existente, dispozitive avansate și mașini. Nu ne putem imagina viața fără:

Pentru a vă dezabona de la toate acestea nu putem, așa cum este obiceiul nostru, o necesitate, un confort, un mod de viață. Cu toate acestea, cu creșterea prețurilor la energie electrică, pentru a menține aparatele mult-necesare pentru a deveni foarte scump. Deci, va trebui să caute modalități de a salva, fără a compromite cheltuielile. Calea de ieșire din situația ne oferă o soluție tehnică bazată pe știință inteligent. Acesta este un dispozitiv de economisire pentru caseta de acasă și de economisire a energiei electrice de familie de energie.

Cum de a economisi energie electrică de energie electrică de economisire Box

Circuit electric al economiilor de energie ECONOR

Alimentarea cu energie electrică în apartamentele noastre, este o componentă totală de două tipuri:

 1. Activ.
 2. Jet.
 3. OL>

  In funcționarea tuturor aparatelor implicate de energie activă. Al doilea este de a cheltui bani pe:

 • Generarea unui câmp electric;
 • Încălzirea cablurilor conductoare și fire;
 • alt scop inutil.

Instalat la intrarea în fiecare apartament, casa sau birou contoare privat, să ia în considerare totalul acestor două tipuri de energie. Prin urmare, una dintre aceste componente, în al doilea rând, nu suntem foarte mulțumiți. Deci, oamenii de știință pe baza legilor fizicii, a decis să transforme o mare parte reactive la putere activă. Astfel, reducerea costurilor totale ale consumului acestora. Acest concept a devenit fundamental pentru ECONOR economiile de energie.

Ce este de economisire caseta de energie electrică

economica a energiei electrice dezvoltate de oamenii de știință germani sunt produse în Germania și SUA, respectiv, sub diferite denumiri:

 1. ECONOR;
 2. caseta de economisire a energiei electrice.
 3. OL>

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Dispozitiv de livrare ECONOR

  Aceste dispozitive de economisire a energiei sunt gadget-uri mici cu o greutate de 220 de grame și cu dimensiuni de 12x7x4

  cm. Ei lucrează în intervale de temperatură de la minus 25 la plus 60 de grade, la umiditatea maximă de 85%. Caracteristicile tehnice ale ECONOR și de economisire a energiei electrice caseta funcționează în modul de o singură fază a unui 90 – 220 V, cu sarcini admisibile 5 kW la 19 kW. caseta akonor dispozitiv și la economisirea de energie electrică internă se bazează pe patru module.

  1. de control cu ​​controlerul de software.
  2. protecție

  3. Lightning.
  4. filtrare activă.
  5. Corecția factorului de putere.
  6. OL>

   Akonor și caseta de economisire a energiei electrice absolut două analogice identice, care este:

 • Se acționează în mod identic;
 • Normalizarea structura câmpului electric;
 • Reducerea pierderilor de rețea;
 • Elimină supratensiunilor;
 • Reduceți sarcina generală pe cablajul.

Principiul de funcționare al acestor dispozitive este patentat și respectă certificarea internațională ISO. Ele sunt eficiente, legale, simplu, au un cost rezonabil. Em>

Ușor de cutie utilizare de economisire de energie electrică

caseta de economisire a energiei electrice Dispozitiv izbitoare simplitatea utilizării sale. Este suficient doar să conectați în rețea, astfel încât a fost în cea mai apropiată zonă pentru tejghea. Apoi, acest dispozitiv va acoperi complet întreaga rețea de domiciliu. Aparatul începe să lucreze imediat după pornirea și fiabilitatea calitate germana, va aduce rezultate, și va achita complet în câteva luni. Cu caseta de economisire a energiei electrice puteți economisi atunci când se lucrează:

 • De electrice, lămpi cu incandescență, toaster, filtru de cafea – 30%;
 • Cazan pe gaz și frigider – 40%;
 • TV, cuptor electric, incalzitor, fier – 45%;
 • Aparate de aer condiționat, mașini de spălat, de calculator -. Cu 50%

economii de energie Tabel cu consumatorii

Ca urmare, factura de electricitate cu cutie de economisire a energiei electrice pentru o lună poate arăta cifra la 30 -50% sub nivelul normal.

feedback-ul Feedback pe caseta de achiziție de economisire de energie electrică

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

economica a energiei electrice utilizate în țările europene în fiecare a doua familie, pentru noi, este pus în aplicare numai în viață. Pentru a cumpăra acest dispozitiv, mai întâi trebuie să învețe despre ea feedback-ul sub forma opiniilor consumatorilor. Acest dispozitiv nu limitează interesele furnizorului principal, și, prin urmare, nu implică nici o pedeapsă. Aparatul nu se oprește contoarele și nu le pot obține înapoi. Astăzi, acest dispozitiv devine un adevărat bestseller pe Internet. Acesta poate fi instalat nu numai în apartamente și case particulare, dar, de asemenea:

 • Birouri;
 • Saloane de înfrumusețare;
 • Centre de fitness;
 • Magazine;
 • Cafe;
 • Restaurante;
 • Garaje si alte locuri publice.

Cu privire la rezultatele excelente ale activității economiilor de energie electrică este indicată de numeroase opinii ale utilizatorilor. Am ales printre ei, principalele caracteristici care merită o atenție deosebită.

 1. Aparatul este ușor de conectat și nu sunt inseala contorul.
 2. Odată cu achiziționarea economiilor au dispărut complet întreruperi de rețea.
 3. Un dispozitiv legal, nu cauzează probleme cu organizațiile de reglementare.
 4. Dispozitivul vă permite să salvați, astfel îndoieli cu privire la eficacitatea sa dispar după o lună de muncă.
 5. se amortizează în două luni, după care bugetul familiei în negru.
 6. Are economii reale și ajută să trăiască mai bine.
 7. Dispozitiv protejează aparatele de acasă.
 8. dispozitive eficiente prețuri rezonabile.
 9. Dispozitivul vă permite să economisi bani pentru factura de energie la jumătate, fără a compromite obiceiurile de zi cu zi.
 10. Într-adevăr achiziție inteligentă, care trebuie să aprecieze.
 11. Dispozitivul este într-adevăr unic, salvând portofelul de la devastarea.
 12. mici, la îndemână, are un aspect frumos, nu face zgomot, nu intermitent, non-iritant, și este doar face treaba.
 13. eficientă, compactă, ușor de utilizat.
 14. Seamană o furculiță de la un laptop și se potrivește în design-ul apartamentului.
 15. Este posibil să nu se teamă de căderi de tensiune, ca și electrocasnice se află sub protecția lui.
 16. Atunci când cumpără punct de vedere economic, producătorul oferă o garanție de doi ani, iar kit-ul include instrucțiuni detaliate.
 17. Trei luni de utilizare a dispozitivului poate salva pentru a cumpăra un nou procesor de alimente.
 18. Aparatul merită o atenție și laudă, garantat de viață crește de aparate de uz casnic în apartament.
 19. OL>

  cutie Concluzie de economisire de energie electrică

  Ca orice produse noi de succes, electricitate economic luat rapid falsurilor. Cele mai multe dintre opiniile negative despre ele, sunt conectate cu acest factor. Pentru a distinge divorț foarte greu, asa ca cumpara aparate de economisire a energiei necesare de la companii de încredere și furnizori. Contactați reprezentanții noștri autorizați pentru achiziționarea de energosberegeniya, pentru a primi o garanție de funcționare, cu excepția energiei electrice și a prelungi durata de viață a aparatelor lor.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.