Factor30 pentru marirea penisului – comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial

Factor30 pentru marirea penisului - comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial
[Total:    Average: /5]

Conform sondajelor anonime, femeile asociază o dimensiune mai mare penis cu masculinitatea si sexualitatea. Dintr-un punct anatomic și fiziologic de vedere se deschide o mulțime de oportunități pentru penetrare adâncă în vaginul unei femei în diferite ipostaze și oferă-o cu o plăcere eterică. Un partener cu un penis mic nu ajunge femei aceeași emoție.

Într-un efort de a crește dimensiunea organelor genitale, oamenii apelează la metodele tradiționale

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

și populare, folosi creme dubioase și pastile, și decide să sufere o intervenție chirurgicală. Factor 30 , penisul crema de extindere, care prevede extinderea până la 7 cm

lungime și 3 cm în diametru, în doar 30 de zile, va ajuta pentru a rezolva problema în condiții de siguranță și eficient. Într-o lună de la un tip de femei penisului se va indoi genunchii lor, pentru ca un orgasm bun impresioneaza masina mai scumpe sau aspect destul.

Cum Factor 30 de lucru pentru a crește

Studiile efectuate de profesorul Richard Lynn din Statele Unite în 2009, a aratat ca barbatii din Africa au o dimensiune medie a penisului de 18 cm (lungimea medie a unui penis rusesc este 13,21 cm). Dimensiunea „demnitatea“ de nord-coreeni de Sud și să nu depășească 9,66 cm (acestea ocupă ultimele locuri din tabelul Lynne).

Motivul pentru dimensiunea impresionantă a membrilor sexuale de africani a devenit cunoscut în 2012, prin cercetare de oamenii de stiinta de la Universitatea din California. Sa dovedit că cursa non-groid, comparativ cu asiatici și europeni, are un nivel mai ridicat de hormoni de testosteron și de creștere, ceea ce contribuie la creșterea activă a penisului.

Pe baza descoperirilor științifice, a fost dezvoltat Factor 30 cremă, care, datorită compoziției sale unice oferă un efect global asupra organismului masculin:

 • creșterea naturală a penisului;
 • accesoriu de montaj;
 • creștere cu 70% pe durata actului sexual;
 • o experiență sexuală mai bună.

compoziția

Factor 30 crema pentru marirea penisului

In 2014, cercetatorii de la TM HEVITAL gasit elemente active pentru a umple golul de crestere a penisului. principala lor componentă a fost

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

extractul de Ironwood în creștere, numai în Africa.

Restaurarea cresterii penisului la barbati de alte rase oferă o compoziție special selectate:

 • extract Ashwaganda;
 • Asian Centella;
 • ulei de migdale;
 • extract de ginseng indian;
 • Echinacea;
 • extract de aloe;
 • bioflavonoide;
 • extract barbaris;
 • dimeticonei;
 • biotin;
 • L-carnitină;
 • cafeină;
 • D-pantenol.

Cum se utilizează Factor 30 pentru a crește

O cantitate mică de cremă se aplică zilnic, timp de o lună pe un penis curat, uscat într-o stare de erecție și distribuite pe toată lungimea de mișcări de masaj ușoare. Enzimele incluse în produsul sunt absorbite

în piele, crescând elasticitatea lor. Ca urmare, acestea pot fi ușor întins, fără disconfort sau rănire.

Pe parcursul a 30 de zile de la aplicare Factor 30 smântână, veți vedea schimbări notabile:

 • 1 săptămână: creșterea în lungime a penisului cu 1 cm, creste in sensibilitate de 2 ori, mai greu și mai erecție;
 • 2 săptămâni: creșterea în lungime până la 3 cm, diametru de 1 cm
 • 3 săptămâni: +5 cm la lungime, +1,5 cm la diametru (acest rezultat ajunge la 78% dintre bărbați);
 • 4 săptămâni:. Creșterea în lungime la 7 cm și diametru 3 cm, realizarea formei anatomică a penisului, creste in durata actului sexual cu 70%

Certificate de calitate

După trecerea toate testele și testele, Factor 30 penisului crema de extindere a fost în vânzare la sfârșitul anului 2015. Datorită versatilității sale, de siguranță, de înaltă eficiență și preț scăzut, suplimentul unic a revoluționat, luând poziția de lider în 86 țările din vânzări.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Factor 30 crema pentru marirea penisului

Achiziționarea unui original Factor 30 pentru a mari un penis nu este dificil. Completați formularul de pe site-ul și așteptați pentru consultant să te sun. După plasarea clarificare și ordine a mărfurilor în ambalaje anonime sunt livrate la client. Conosamentul conține doar numele de „Factor 30“, fără a se specifica prescrierea suplimentului. Curierii poștale și personalul nu va ști ce ai comandat.

Physician Recenzii pe Factor 30

Berezin I. N. sexopatolog din categoria celor mai EM>

EM> & nbsp;

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.