Fish XXL – cât de mult este costă și dacă este în valoare de cumpărare

Fish XXL - cât de mult este costă și dacă este în valoare de cumpărare
[Total:    Average: /5]

pește Activator Pește XXL vine sub forma unui spray.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Acțiunea sa este activarea fiecare, chiar și peștii mici, care trăiesc în apă, țineți-l în loc de pescuit. Formularea de dezvoltare și ambalarea mușcătura activator a fost realizat de oamenii de știință și pescari profesioniști, timp de 3 ani. Din acest motiv, piața a fost medie, cu un parfum unic, pește favorit.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Mulți pescari sunt interesați -? Ce prada poate prinde pește cu acest spray de

Prins aproape toate speciile de pești, cu ajutorul acestui activator. pești răpitori și pașnică iubește mirosul produs de acest cocktail de arome. Densitatea ei face dificilă pentru a estompa momeala și prada, incantarea mirosul ambalajului de pește, se deplasează din zonele cele mai îndepărtate în direcția epicentrul mirosului.

foametea cauzată de acțiunea substanțelor active, ridică pești chiar bine hrăniți și inactive. Ea se grabeste literalmente la momeala. Tipurile mai paranoice, se simt în siguranță din cauza întuneric -. Maro nuanță activator

XXL pește momeală de pește are propria sa arma secreta unic este echilibrata, bine alese ingrediente reteta.

Compoziția activatorului mușca Fish XXL

A fost lucrarea de oameni de știință din mai multe țări, pentru acest motiv, compoziția a fost unic și include 4 ingrediente:

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

 1. Instrumentul, care include un favorit al tuturor peștilor, grăsimi și proteine ​​este uleiul de cânepă. El are un miros foarte puternic. – aroma este un pește pașnic favorit atrage babușcă, Rudd si alte trofee mici
 2. Fragrance, atragerea de pește de dimensiuni diferite – aroma Kaffir var. Fructele cu movile mari și are un gust acru. Dar condimentele, precum și în stare lichidă a face frunzele acestei plante. Ei au un miros foarte puternic si persistent. linul mare, plătică va fi de dorit.
 3. O plantă care seamănă cu o încrucișare între ceapă și usturoi, cu miros și gust deosebit, persistent si picant este elefant usturoi. Acest parfum atrage cele mai mari indivizi de prădători.
 4. O substanță cu un conținut ridicat de acizi de proteine ​​și aminoacizi este o proteină de homar. Pește, pradă iubitoare „pătați“, va intra în momeala. Acesta poate fi burbot, somn și altele.
 5. OL>

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Această compoziție are avantajele sale și vă permite să prindă pește trofeu.

  Avantajele utilizării

  Utilizarea de pește XXL activator de pulverizare, fiecare pescar devine posibilitatea de a scoate peștele cel mare, sub privirile invidioase ale vecinilor plictisitoare pe râu:

 • Cauzarea atractant momeală, nu vei aștepta pentru mușcătura. Cel mai rapid pește imediat, fără o pregătire pentru a ataca momeala. Prin urmare, merge la iaz, ar trebui să nu ia o mulțime de haine călduroase, de pescuit va fi activ și va trebui să fluturau în mod activ brațele, viviva trofeu.
 • Datorită mirosul de usturoi elefant crește posibilitatea de a prinde o știucă mare sau salau.
 • Un remediu universal, care implică nu numai animale de pradă, ci pești pașnică. Prin urmare, merge de pescuit, să

  ia câteva tipuri de prindere și tije.

 • Ecologic produs în condiții de siguranță, în condiții de siguranță pentru pești și oameni. Nu sunt izbitoare zone neprotejate ale pielii.

Principiul spray de pește XXL

După cum știți, pește are o sensibilitate excelenta la mirosuri. Ele pot detecta în coloana de apă, chiar și o ușoară parfum, vag, la o distanță mare de locul de turnare. Un parfum concentrat și intens, culorile lor atrag diferite de pește. În cazul în care walleye, bibanul și alte prădătorul se duce la mirosul de aminoacizi din proteine ​​homar, plotwise și Rudd va turma cu siguranta la mirosul de var. Pe baza acestui principiu, principiul de funcționare Fish XXL.

Prin acționarea asupra receptorilor dă peștele senzatia de foame. Stabilindu pe mucoasa, mirosul afectează creierul de pește, spunându-i că ea este foame și îi arată drumul spre sursa de o aroma preferată. Ea lasă totul și se duce la cârlig. Iată o metodă simplă, dar eficientă a pescuitului oferă spray cu o aroma bogata.

Repere Fish XXL

Momeala ar trebui să-l ocupe înainte de a arunca uneltele în apă. Indiferent de tipul de momeală și timpul utilizării acesteia este tratată cu un curent de spray, de mai multe ori presare coroana. Dacă momeala pace suficient pentru câteva clicuri, nada de pirati râu este tratat cu 5 -7 ori.

După trei eșuat mușcăturile, schimbați momeala și spray-l cu spray. Iarna sau vara de pescuit va fi dependent cu peștele activ și o captură semnificativă. Utilizați pește XXL activator de pulverizare și bucurați-vă de râu cu liniște și loviturile ascuțite ale prădători.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.