Pain Relief Tencuieli – comentarii negative, opinii, pret, site-ul oficial

Pain Relief Tencuieli - comentarii negative, opinii, pret, site-ul oficial
[Total:    Average: /5]

Cele mai multe dintre bolile articulațiilor la nivelul coloanei vertebrale provoacă durere perceptibil. În căutare de relief pentru persoanele care se confrunta cu dureri cauzate de hernia, osteocondroza, artrita si alte boli similare, caută mijloace pentru a atenua starea patologică. Din păcate, astfel de momente devin un teren fertil pentru fraudatori.

Pe piața farmaceutică puteți găsi multe instrumente care nu au nimic de a face medicamente, nu au nici o valabilitate și nu sunt verificate. Un exemplu de astfel de mijloace a fost ZB Pain Relief patch-uri pe bază de plante originare din China. Producatorul promite alinarea

sindromului dureros și vindecarea completă a majorității bolilor

aparatului locomotor.

Ingrediente active și compoziție Pain Relief

Ipsos ZB Pain Relief este format din două părți. Unul dintre adezivul necesar pentru a fixa produsul în zona dorită a spatelui. Cea de a doua parte a compoziției impregnată dintr-un amestec de plante medicinale. Plasturele trebuie purtat timp de 72 de ore. Vânzătorii și producătorul de asemenea impregnare Alocați proprietăților nano. Potrivit acestora, ingredientele active tocat suficient de greu pentru a penetra prin porii pielii si afecteaza in mod direct faza aparatului locomotor, unde este plasat plasturele.

In ipsosul ortoped chinezesc ZB Pain Relief include plante, rădăcini și tuberculi:

 • Root ginury;
 • Net Tilletia;
 • Croproperty Dudnik;
 • Drynaria;
 • Cibotium;
 • Camfor burnaska;
 • șofrănaș;
 • Tuberculii de Corydalis;
 • ginseng rădăcină.

Fiecare dintre aceste plante are unele proprietăți medicinale.

Pe site-urile oficiale ZB Pain Relief angajate în vânzarea de ipsos în Europa, puteți găsi recomandări medicale pentru utilizare. De fapt, toate recomandările sunt frauduloase și nu este adevărat. Plasturele nu este un supliment, după cum reiese de fabricant.

Despre metoda transdermic de tratament

tencuieli ortopedice ZB Pain Relief este revendicat ca un instrument pentru tratament transdermic de boli ale sistemului musculo-scheletic. transdermală este un termen care semnifică introducerea suplimentului prin pielea umană. Printre mijloacele transdermici există suplimente de aplicații locale, unguente, creme, etc.

La cererea vânzătorii de patch-uri, metoda transdermică de tratament nu este

inferior preparate injectabile administra sau medicamente pe cale orala. Prin epiderma umană poate pătrunde într-adevăr diferite substanțe.

Cu toate acestea, tratament complet cu utilizarea acestor fonduri, în special în cazul unor boli grave, este imposibil.

Pe site-urile de vânzătorii și producătorii de patch-uri puteți găsi recenzii despre ZB Pain Relief de medici. Trebuie înțeles faptul că prezența acelorași opinii este o tehnică de marketing și nu are nimic de a face cu aviz medical valabil în ceea ce privește patch-uri.

Indicații pentru utilizare Pain Relief

pentru feedback lovire pozitiv despre ZB ipsos Pain Relief, cumpărătorii sunt încrezători gândesc serios la achiziționarea unor astfel de instrumente. Un alt împins pentru achiziționarea de factor este faptul că patch-uri

sunt puse în aplicare în farmacii. După cum sa menționat mai sus, utilizarea acestui instrument nu va afecta. Pentru a utiliza patch-uri sunt opționale, dar speranța pentru un rezultat vizibil nu ar trebui. Patch-urile sunt recomandate pentru:

 • Deteriorarea integrității oaselor (fracturi, dislocările, etc.);
 • Boli ale piciorului – bataturile, toc pinteni, amorțeală,;
 • Artrita, periartrite, sciatică;
 • Osteochondrosis, hernia;
 • Durere la nivelul mușchilor și articulațiilor;
 • Durerea cauzată de meteozavisimosti;
 • Și SOD.

Așa cum se poate observa din listă, plasturele prezentat în majoritatea bolilor fizice ale oaselor, articulațiilor, mușchilor și chiar piele

Lista indicațiilor variază de la diferiți vânzători.

Înainte de a decide să cumpere o trupa de ajutor, este recomandat să citiți aceste comentarii despre ZB înșelăciune Pain Relief și nu că acest instrument nu ajuta chiar ameliora durerea.

Despre producătorul de patch-uri Pain Relief

Produse

In Europa sunt alimentate din China, din China Xi’An-Ierburi Tech. O parte a brandului include mai multe companii farmaceutice. Jumătate din

personalul cu studii medii medicale. Grupul de firme are certificate de calitate produse de ISO9001: 2000 și ISO13485. tencuieli ortopedice nu sunt singurele lucrări.

Calitatea peticele corespunde compoziției ZB Pain Relief anunțat, înșelăciune este impactul instrumentelor asupra organismului uman. plante naturale de lucru bine în cazul în care organismul are nevoie de un sprijin, afectează sistemul imunitar și starea generală. Cu toate acestea, realizările de farmacologie moderne și chimiei permit obținerea beneficiului câștig de plante medicinale în detrimentul elementelor necesare. Folosind suplimente, persoana primește o doză de substanțe necesare în cantitate suficientă. In plante naturale astfel de substanțe conține concentrație mult mai puțin este insuficient pentru un efect vizual.

Caracteristicile revendicate Pain Relief

Dacă nu fiți atenți la comentarii reale tencuielior ortopedice ZB Pain Relief, promisiuni de furnizori acestui produs este cu adevărat captivant. Se presupune că plasturii au următoarele avantaje:

 1. caracterul natural al produsului. Teama de substanțe chimice impuse consumatorului de către mass-media, este mai ușor de a vinde fonduri neperformante de la materii prime „naturale“. Valoarea acestor bunuri, de regulă, este nedrept supraestimat.
 2. Un tratament comun pentru multe boli. Din păcate, omenirea nu a inventat un remediu pentru toate bolile. O declarație privind

  eficacitatea instrumentelor care nu sunt suplimentul (așa cum este evidențiat de către producător), ar trebui să fie alertat.

 3. Securitate. Într-adevăr, aplicarea de patch-uri pentru a fi în siguranță, în cele mai multe cazuri, deoarece ingredientele sunt doar plante aromatice. Cu toate acestea, nu există nici o garanție că persoana nu este alergic la oricare din plante medicinale. Aplicarea tencuielii fără tratament medical adecvat, va cauza deteriorarea condiției umane, progresul bolii. Pentru a achiziționa leucoplast numai în plus față de tratamentul prescris de medicul dumneavoastră.
 4. Efecte secundare

 5. Nu există. Producătorul și vânzătorii îmbrățișat un minim de efecte secundare. Spre deosebire de medicamente sunt de injectare și suplimente orale. Trebuie să se înțeleagă că absența efectelor secundare nu este o dovadă a eficienței remediilor în tratamentul bolilor.
 6. Simptome

 7. de retragere și abordarea cauzelor bolii. Am promit că o aplicare sistematică a plasturelui nu va scuti doar durerea, ci vindeca corpul ca un întreg. Această afirmație, ca și anterior, nu este acceptat de nici studii clinice sau cazuri reale de vindecare pacienților care utilizează patch-uri din China.
 8. OL>

  Se crede că tratamentul complet este un curs necesar de 30 de patch-uri. În consecință, costul cursului complet este de 3 sau mai multe mii. această sumă este mică, în cazul în care produsul va aduce rezultatul. Cu toate acestea, banii vor dispărea pur și simplu, fără nici un efect.

  Opinia medicilor Pain Relief

  Pe site-urile care vand produse ortopedice la chinezi, de multe ori se face referire la medici care ar fi patch-uri recomandate. De fapt, opiniile medicale ale ortopedice ZB ipsos Pain Relief, sunt false. Un exemplu destul de frapant a avut loc cu Dr. S. Bubnovsky. Acesta este un specialist cunoscut în Europa în boli ale articulațiilor. Unul dintre site-urile a fost oferit un interviu în care medicul a lăsat comentarii și recomandări laudative pentru utilizarea bandaj ortopedice. În interviu a declarat că Dr. Bubnovsky descoperit patch-uri din China, ca o modalitate mai eficientă și simplă de tratament a articulațiilor decât terapie exercitarea si fizioterapie.

  Ulterior, pe site-ul oficial al medicului a apărut cu un avertisment. Bubnovsky a avertizat pacientii lor de potențialii cumpărători ai plasturelui acțiunilor frauduloase ale administrației de site-ul comerciantului. Nici un astfel de interviu medicul a dat și a recomandat plasturele. Vanzatorii, încercând să convingă persoanele cu boli ale aparatului locomotor, acesta nu se oprește înșelăciune. Pe site-urile lor, escrocii menționa numele de profesori de renume ale științei medicale și medici, precum și autoritățile de stat din Europa și Ucraina.

  Printre celebritatiile lumea medicala, pentru a discredita recomandarea tencuielii ortoped avut personalități ca:

 • Kashpirovsky A. M;.
 • Dikul VI;
 • Shubin D. N. (medic);
 • Liao Chan (profesor de la Universitatea din Beijing medicale);
 • profesor de medicina Goryachev, S. M.

„cap“ al unor site-uri web este decorat cu inscripții despre implicarea sa în vânzarea și recomandările din Ministerele Sănătății din Europa și Ucraina. Unii vânzători sunt creditate cu informații false cu privire la testarea clinică a plasturelui de către Ministerul Sănătății. În ceea ce privește toate acțiunile enumerate putem înțelege în mod clar sarcina vânzătorului de a pune în aplicare cât mai multe patch-uri. Potențialul cumpărător este expus la toate mijloacele disponibile de presiune informații. În ciuda acestui fapt, până la înșelăciune descoperi despre ZB Pain Relief este posibil pentru comentarii, forumuri și prezenta opinia medicilor.

Ce altceva trebuie să știți Pain Relief

medicina chineză este popular în Europa. Acest lucru se datorează în mare parte inadecvate de ingrijire medicala in tara. Oamenii, în special în afara regiunilor de capital au de multe ori nu au acces la interventie medicala profesionala. La începutul articolului menționat că boli ale articulațiilor asociate cu durere și incapacitatea de a duce o viață plină. Mobilitatea articulațiilor în zona patologică este redusă.

Multe boli provoacă incapacitatea de a merge fără durere severă, provocând paralizie.

Nu este surprinzător faptul că cumpărătorul Europen în această situație devine mai mult decât creduli. Folosind opiniile fictive ale ortopedică ZB ipsos Pain Relief, vanzatori fara scrupule incasari literalmente pe durerea altcuiva.

Oamenii sunt stresați în mod constant din cauza durerii și funcționarea redusă a articulațiilor, gata să creadă în miracole, patch-uri și alte suplimente de acțiuni discutabile.

sucombe publicității agresive sau nu -. Alegerea tuturor

Despre patch-uri notorii ar trebui să înțeleagă câteva lucruri:

 1. Dacă încercați plasturele tot ce doriți, puteți comanda pe celebrul site-ul web al mărfurilor chinezești AliExpress. Există patch-uri ortopedice sunt de 2 – 3 ori mai ieftin decât dealerii Europen „oficiale“. Ultima asigura că produsele de pe site-ul fals din China. Puteți verifica acest lucru prin compararea compozițiilor de impregnare de adezivi din China și de la vânzători locale.
 2. Bandajul ortopedică nu este la fel de unic ca acesta încearcă să spună. Exista unguente si creme cu actiune similara, punct de vedere clinic-dovedit. Unele dintre aceste suplimente aplicare topică recomandate de Podologi. Aceste unguente, cum ar fi Fastum gel, Finalgon, Atrovent etc. Aceste unguente au o încălzire și un efect analgezic, dar poate elimina boala in comun, cum ar fi o leucoplast.
 3. Unele dintre vânzătorii vă puteți întâlni un fel de certificate de calitate în patch-uri din China. Dacă citiți cu atenție această documentație, veți observa că aceasta este o documentele care confirmă permisiunea de a mărfurilor de import în țările CSI, precum și permisiunea de a le comerțului. Aceste documente nu sunt certificate de calitate și nu confirmă validitatea clinică a patch-uri.
 4. OL>

  Pe internet puteți găsi sute de comentarii negative pe tencuieli ortopedice ZB Pain Relief

  În cele mai multe cazuri, nemulțumirea clienților care nu sunt cauzate numai de efectul de nepotrivire de patch-uri a declarat, dar o puternica lipsa oricărui rezultat. Pe site-urile de vânzare iată ortopedică, aceste comentarii nu poate fi găsit. Probabil comentariile orice nemulțumiți sunt eliminate. Plasturele cu siguranta nu va ajuta să facă față cu boala gravă a articulațiilor. Pentru tratament corect, este necesar să se consulte un specialist podiatrist.

  Recenzii Pain Relief

  Lera, în vârstă de 32 de ani & nbsp; „, din cauza unui stil de viață sedentar, am început să sufere dureri în regiunea lombară publicitate ipsos ZB Pain Relief uitat foarte convingătoare, rezultatul a fost promis în termen de 3 cereri Cumparata.. 5 bucăți și lipite în conformitate cu instrucțiunile. nici negativ, nici un efect pozitiv, am observat. Mai târziu, am realizat că plasturele nu poate fi un panaceu, în cele din urmă, e doar un plasture. “

  Timur, în vârstă de 28 de ani “Munca mea implică activitate fizică puternică. A existat o mică umflătură în gât, medicul diagnosticat dureri de spate, tratate. În plus față de unguent am cumpărat într-un supplementstore ipsos ZB Pain Relief, este foarte recomandat ca farmacist rezultatul -. atunci când se utilizează unguente prescrise, totul este bine când lipici acest patch, dureri de cap, dureri de gât El nu are nici un efect, și farmaciști, se pare,.. cred că este posibil să nu întotdeauna “.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.