Silane Guard – sticlă lichidă, preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra, comentarii,

Silane Guard - sticlă lichidă, preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra, comentarii,
[Total:    Average: /5]

japoneză Silan Garda nu numai lustruiește suprafața mașinii. Compoziția

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

revoluționară protejează vopseaua de zgârieturi și influențe externe distructive, cum ar fi impactul cu pietre, crengi de copaci și alte lucruri. Acest produs special oferă o strălucire radiantă a corpului care persistă pentru o lungă perioadă de timp – până la 1 an! De asemenea, a creat un efect puternic hidrofug. Un film solid, organic polimeric, armat cu silice, protejează împotriva zgârieturilor în timpul curățării mecanice și manuale. Wilson Gard protejează vopseaua de efectele nocive ale substanțelor chimice și reactivi de sare în timpul iernii, precum sampoanele cu un conținut ridicat de substanță alcalină în spălătorii auto touchless. Sticla lichida Silan Guard poate fi aplicat la mașini de toate culorile, inclusiv metallice si cu perle. Tehnologia originală a permis să creeze compoziția de un singur component și foarte ușor de utilizat. Ai putea vedea fotografii impresionante și video forumuri teme auto, care descriu corpul după utilizare.

Recenzii de medici și alți cumpărători Silan Guard

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Apropo, vă sugerez să citiți recenzii de medici de renume și oameni reali, pe care le-am colectat. Poate că împinge să cumpere.

 • & nbsp; lichid de sticlă este o modalitate modernă de a proteja masina
 • Articol de pe blogul automobilist: “sticla lichid de testare pentru Brilliance V5”

Avantajele fondurilor Silan Guard

 1. Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Accesibilitate. Prețul unui pachet de acest lichid de sticlă este comparabil cu costul de cutii de cafea.

 2. Securitate. Procedura pentru restaurarea vopseaua este ușor de realizat de unul singur în propriul garaj sau curte. Trebuie doar să urmați cu atenție instrucțiunile simple de utilizare silan Guard nu necesită cunoștințe și abilități speciale, cu procedura de recuperare poate suporta practic orice automobilist.
 3. Viteza de realizare a rezultatului dorit. Dupa doar un singur tratament vă va face luminos masina și strălucitoare.
 4. Silan Guard va pastra masina sa arate bine timp de aproape 12 luni! Acoperirea protejează împotriva ploii, zăpezii, vânt, temperaturi joase, produse chimice, soare, sare.
 5. Volum de 95 ml este suficientă pentru a acoperi un autoturism, microbuz sau jeep-ul
 6. Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  OL> Citește și:. Cope dacă Renumax cu zgârieturi pe masina ta?

  Spre deosebire de Silan Guard în modurile tradiționale de lustruire are o serie de dezavantaje:

  1. cost. Acestea pot costa până la ….
  2. Nu sunt riscurile. Recuperarea LCP este o procedură destul de delicată. Nu există nici o garanție că șlefuirea va fi efectuată de către un maestru calificat, în cele din urmă corpul poate fi cauzat mai multe daune.
  3. A petrecut o mulțime de timp. Restaurare auto reparații vopsea durează câteva luni. În acest moment, va trebui să găsească alte modalități de transport, de exemplu, să se deplaseze cu mijloacele de transport public și să aștepte cu răbdare până când mașina va funcționa.
  4. OL>

   Acțiunea Silan Garda

   1. , aplicați lichid de sticlă pe suprafața mașinii Silan Garda la corp.
   2. Banda aderă

    instantaneu și oferă acoperire un aspect strălucitor.

   3. In plus, compoziția sa creează un efect hidrofob, protejează mașina de umiditate distructivă.
   4. Efectul maxim protector al Gărzii Silan se realizează după aplicarea mai multor straturi. se aplică mai multe straturi de polonez Silan Guard, mai lung masina apoi a trebuit să stea în garaj. Pentru 10 straturi este nevoie de până la trei zile. Un pachet de instrumente necesare pentru a aplica 1-2 straturi. Costul de lichid de sticlă Silan Guard este foarte accesibil, puteți cumpăra mai multe pachete!
   5. OL>

    Ca urmare a folosirii polishurile:

    Acoperirea hidrofobă dă silice. Apa pur și simplu le împinge ușor și iese de pe suprafața mașinii, lăsând depuneri de calcar și petele. Polimerul face ca filmul protector este extrem de simplu în aplicarea și destul de flexibile. Datorită lui, lipirea chiar și un copil va putea face față.

    Instrucțiuni de utilizare & nbsp; Silan Guard

    1. Se spală mașina și curățați suprafața.
    2. Ia un burete și se înmoaie în soluție Silan Guard.
    3. Aplicați compoziția pe suprafața ușor, nu-l frecare. Acordați o atenție deosebită acestei cerințe: membrii nu au nevoie să frece, trebuie doar să-l aplice pe partea de sus
    4. Așteptați 5-10 minute să se usuce.
    5. Ștergeți cu o cârpă curată (din nou, nici o presiune).
    6. Aplicați al doilea și următoarele straturi au intervale în oră și jumătate.
    7. OL>

     În cazul în care pentru a cumpăra Silan Guard?

     Willson Silan Guard pot fi achiziționate numai de la producător direct. În alte locuri pe care le puteți găsi contrafăcut. În acest moment pe site-ul oficial (aici este), în cazul în care comandați acest instrument, există o vânzare și pot fi achiziționate la un cost redus. Acum, prețul său este de numai & nbsp; … Pentru a comanda, vă rugăm să completați un formular, introducând numărul de telefon și numele. După aceea, veți primi un apel de vânzări și specificați adresa la care doriți să livreze instrumentul, și va răspunde la orice întrebări ați putea avea. În plus, site-ul puteti gasi recenzii reale ale clientilor cu privire la utilizarea Silan Guard.

     Faceți comanda acum!

     Avertizare

     Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

     Nu inhalați sau băutură. Boli ale pielii – mănuși de utilizare. Stai departe de copii. Pentru a preveni contactul cu foc. În cazul ingerat – medic de urgență. În cazul contactului cu ochii, clătiți-le timp de cel puțin 15 minute. Este necesar să se utilizeze un Guard Silan doar ca regia. Produsul poate fi utilizat numai pe suprafața vopsită. Compoziția trebuie să fie aplicată în locuri ferite de praf și lumina soarelui. Nu utilizați la temperaturi scăzute.

     De asemenea, nu se poate aplica pe plastic, anvelope, bara de protecție, crom și piese din cauciuc, lumini, sticlă. În caz de contact cu ei – ștergeți cu o cârpă umedă. După aplicarea compoziției organismului care aveți nevoie pentru a începe raspolirovka. Utilizați în camere suficient ventilate. După deschiderea rezervorului este o reacție chimică, astfel încât o dată deschisă nu poate fi depozitat pentru o perioadă lungă de timp. , Nu mai poate fi utilizat Lichidul rămas după o perioadă scurtă de timp. Ai nevoie pentru a stoca Silan Garda la temperaturi sub 40 de grade. Pentru a preveni răcirea și pentru a evita expunerea la lumina solară directă

     A se vedea, de asemenea:. Revizuirea reutilizabile amovibilă tonifiere Tonic M

     Concluzie

     În 2015 celebra companie japoneza Willson a lansat un nou single-component Silan polonez Guard. Timp de 5 ani, produsul pilot Organismul Garda Glass, care preferă să achiziționeze șoferii din întreaga lume, și-a câștigat deja statutul de cult. Care sunt avantajele Silan Garda în fața acestui instrument clasic?

     faptul că societatea Willson sa stabilit ca o organizație care este extrem de sensibil la opiniile clienților lor. Singurul dezavantaj ușoară a produsului de corp Garda de sticlă, în conformitate cu observațiile de fanii mărcii, este faptul că instrumentul este din două componente și nu pot fi stocate pentru o lungă perioadă de timp. Această situație face imposibilă reprocesa masina ceva timp mai târziu, iar debitul de multe ori mai mică decât a declarat pe ambalaj.

     Recenzii de medici și alți cumpărători

     Apropo, vă sugerez să citiți recenzii de medici de renume și oameni reali, pe care le-am colectat. Poate că împinge să cumpere.

 • Sticla jurnal Drive2.ru lichid este o modalitate modernă de a proteja masina
 • Articol de pe blogul automobilist: “sticla lichid de testare pentru Brilliance V5”

În cazul în care pentru a cumpăra?

Amintiți-vă !!! Veți găsi instrumentul în magazine. Produsul original poate fi achiziționat doar pe site-ul producătorului! Acest lucru permite companiei monitorizează constant calitatea produsului, prețul său și de clienți desigur clienți.

Procedura de achiziție nu va dura mult timp. Pur și simplu completați formularul de comandă și așteptați coletul.

Du-te la сайтsilaneguard.com oficiale

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.