Smartwatch A1 – ceas, în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?

Smartwatch A1 - ceas, în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?
[Total:    Average: /5]

Descriere

SmartwatchA1 (W8) – ceas ieftin inteligent

SmartwatchA1 este un alt mare segment de ceas inteligent, ieftin. Un alt model de ceas nume W8 inteligent. ceas inteligent A1 va face apel la fanii de la Apple, și în contrast cu modelul GT08 ele au chiar mai mult similaritate cu celebrul „Apple“ de

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

brand. W8 ceas inteligent au dreptul, exact la fel ca ceas de la Apple, precum și localizarea orelor de buton A1 este la fel ca „Apple“. SmartwatchA1 au un design bun și aceeași funcționalitate.

A1 ceas inteligent – recenzie

SmartwatchA1 este realizat dintr-un corp metalic, vopsit cu finisaj permanent de înaltă calitate. Dispozitivul este disponibil în următoarele culori: negru si argintiu. Curelele de pe gadget sunt negru, roșu, verde, albastru și alb. Carcasa dispozitivului are o formă dreptunghiulară, cu marginile ușor rotunjite. Aparatul este echipat cu un singur buton fizic situat pe partea dreaptă a carcasei, deasupra la mijloc, la fel ca ceasul Apple. Modelul A1 Butonul se rotește, dar rotația este doar decorativ. Când apăsați butonul pentru a porni / opri ceasul și, de asemenea activa / dezactiva afișajul de imagine.

Pe partea stângă a corpului de gadget are o mufă pentru acoperirea în siguranță, un conector USB pentru încărcare ceas inteligent. Cartela SIM și card de memorie se află sub capacul din spate al aparatului este realizat din material plastic. Pentru a scoate capacul, trebuie să cârlig cu degetul peste margine cu o singură mână.

brățară de ceas inteligent W8 suficient de flexibil din moale si placut la atingere silicon. Cureaua este destul de durabil și de încredere. Nu este ușor să rupă. După cum sa menționat deja, agrafa este construit suprapusă și are un sistem de închidere securizat. Samavolnic, brățara va anula.

SmartwatchA1 – funcționalitate

Apeluri – SmartwatchA1 poate fi utilizat în mod independent, prin instalarea unei cartele SIM în gadget. Astfel, ceasul inteligent deveni un SmartWatch cu drepturi depline la îndemână, cu care puteți apela și, în consecință, de a primi apelurile primite, ore SIM.

SMS . – precum și orice smartphone, W8

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

ceas inteligent, să nu mai vorbim mesaje text, să nu mai vorbim de primirea și citirea acestora de la alți abonați

Afișează ora . SmartwatchA1 este încă și ceasuri. Și pentru a afișa ora de pe dispozitivul implicit este preinstalat cu trei ecran diferite. Puteți alege în funcție de gust. Apropo, sunt meseriași care, gadget pereproshit, a stabilit un ecran cu totul nou afișarea timpului.

TRADUCTOARE PHOTO

Observații . Smartphone – smartphone-ul, ceasul de ceas. Dar totuși, funcția principală a ceasului inteligent este primirea de notificări de la diverse aplicații de pe telefonul smartphone. În modul de împerechere, SmartwatchA1 cu un telefon mobil prin Bluetooth, veți primi o notificare toate apelurile primite pe un

telefon mobil. De asemenea, veți primi SMS-uri de alertă, primul rând, care poate fi citit doar uitându-se la ceas. Și instalarea aplicațiilor mobile speciale pentru gadget inteligent numit BT Notifier ceas inteligent ceas inteligent W8 va primi o notificare de absolut toate aplicațiile telefonului.

Funcții de fitness. Uita-te la ceas inteligent W8 au aproape toate caracteristicile trackerele de fitness. Acest pedometru, iar numărul de calorii arse. În plus, există o monitorizare și somn monitorizarea modului sedentar.

Calculator – gadget are un calculator încorporat. Și dacă nimic altceva, putem împărți, multiplica, se adaugă și scad numere, folosind un dispozitiv viclean chiar de la încheietura mâinii.

Recorderul – ceas inteligent W8 dotat cu un înregistrator de voce. Pentru a utiliza, nu uitați să setați cartela de memorie dispozitiv pentru a salva înregistrările de pe reportofon.

Calendarul este încă o aplicație utilă în obiectul dvs. gadget inteligent. În cazul în care calendarul este, la propriu și la figurat, la îndemână, nu pierdeți

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

evenimente semnificative din „calendarul“ său.

Multimedialnych – pe SmartwatchA1, puteți seta mai multe alarme. Le puteți utiliza ca trezesc dimineața, și la fel ca un memento.

player audio și video. ceas inteligent inteligent W8, puteți folosi fie pentru a controla muzica de pe telefonul smartphone, sau pentru a asculta muzica ei înșiși fișiere de ore. În același timp, puteți asculta muzică prin orele difuzoarelor, sau prin conectarea prin Bluetooth la difuzor sau căști Bluetooth. De asemenea, dispozitivul vă permite să vizualizați clipuri video în unele formate chiar pe încheietura lor.

smartphone camera de control . Una dintre caracteristicile de ore inteligente A1 este un telefon cu camera de la distanță, conectat prin Bluetooth. Acest lucru poate fi util, de exemplu, pentru a executa un selfie, care se întinde brațul cât mai departe de el.

Anti – pierdut – sau funcția Antipater. O caracteristică utilă pentru cei care ceas telefon A1 nu vă va permite să-și piardă telefonul smartphone. La urma urmei, atunci când anti-pierdut, ceasul va emite un semnal sonor atunci când scoate de pe un smartphone sincronizată pentru mai mult de 10 de metri.

P>

Rezumând, putem spune că SmartwatchA1 (W8) este o mare varietate de ceas inteligent ieftin. Ei au un design drăguț și are o gamă largă de funcții.

W8 ceas inteligent – caracteristici:

CPU: MTK6260A 364 MHzПамять: Operațional 128 MB + 64 MB intern. Disponibil TF card de memorie de până la 32 Bakran: 1.54“TFT HD 240 * 240 pixelaspect: 2G; Bluetooth 3.0; carte GSM 850/900/1800/1900 MHzsim: micro SIM cardКамера: 1.3 Mrhanky: Dicționar (Rusă – echipat) tracker Fitness: pedometru, numărare de calorii, monitorizarea modului sedentar, monitorizarea supoderica de calitate: audio: MP3, MP4 video: AVI . Foto: JPG, de PNGФункции: Apeluri, SMS și notificări despre apeluri, sms-uri, orice aplicații; Internet 2G; player audio și video; aparat foto; multimodeling; anti-a pierdut, calculator, calendar, recorder, de control camera de smartphone, etc Acumulator: 350 mAh Li – polimer accumulationtraits Sistem de operare: Android (complet), IOS (complet)

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.