Smartwatch V8 – ceas, în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?

Smartwatch V8 - ceas, în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?
[Total:    Average: /5]

Salutare tuturor. Astăzi, voi spune și arăta buget vă inteligent

ceas „Smartwatch V8“. Ei spun că aceste ceasuri sunt replica toate celebrul Apple a …

Motivul pentru care am primit acest ceas, foarte simplu. Întotdeauna am vrut să cumpăr un ceas inteligent, dar nu știu dacă este sau nu. Această opțiune mi se va potrivi în bugetul

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

său, datorită care, practic, am putut să văd în cele din urmă și să înțeleagă în general, ce un „ceas inteligent“. Și aspectul a fost destul de bun și mi-a plăcut.

Culorile sunt diferite. Mi-a placut caz de aur roșu.

Ambalajul

Ceasul este ambalat într-o cutie pătrată. In interiorul ei se află pe un substrat flexibil, sub care se ascunde toate componentele hardware.
Surprinzător, vânzătorul ambalate ceasuri foarte frumos, pentru a le pune un pandantiv roșu și vă mulțumesc carte și o cerere pentru a lăsa un comentariu frumos
Un fleac, dar frumos conținutul pachetului
:.. Ceas cu baterie , cablu microUSB, manual de utilizare, film protector.

Aspect

Nu reclamații. Imi place totul. Nu pierde, dar ceva din interior este hangout si asta e un fapt.

Pe de o parte este un ciot. sub care se află o gaură pentru cablu microUSB. Deasupra este o mică gaură rotundă este microfonul. Dedesubt câteva găuri pentru difuzor.

Pe de altă parte, un singur buton. Include / opri ceasul. De asemenea, folosit pentru a debloca ore. Spinning, dar numai pentru decoratiuni, care este, de exemplu, pentru a derula meniul astfel încât -. Este imposibil

sticlă
Top (lipit inițial film protector + alt inclus). Carcasa este din aluminiu. Capacul din spate este din plastic.

Cureaua este din cauciuc.

Sub capacul din spate se ascunde două sloturi: unul pentru cartela SIM și pentru MicroSD. Baterie: Li-po 350mAh

.

Mai multe poze:

Specificații:

CPU: 533 MHz MTK6261
Memorie:. 32M + 32 M.
TF card: suporta maxim 32GB TF card
display:.. Ecran LCD TFT HD
ecran rezoluție:. 240 * 240 pixeli
Bluetooth: Ver. 3.0 Camera
:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

0,3 M
baterie: 350 mAh

Principalele caracteristici:

Rețea:. GSM / GPRS 850/900/1800/1900
SMS: primeste SMS-uri, Bluetooth (numai pentru Android)
Divertisment:. MP3, AVI, muzica bluetooth joc.
display: 3 moduri de a arăta afișajul ceasului
pedometru
din nou:. „o aducere aminte a face ca peste Cazați fin“, de monitorizare de somn, fotografiere
altele:. ceas cu alarmă, calendar, cronometru , calculatoare, etc.
Bluetooth (numai pentru telefonul Android): notificări WeChat, Whatsapp, Facebook, informații în timp util, etc.

Limbă:. Engleză, rusă, spaniolă, arabă, ebraică, ucraineană, italiană, franceză, turcă, olandeză, germană, portugheză

Ei bine, acum, pentru

Display: excelent. Totul se vede clar. Senzorul nu este buggy. Atingerea este declanșat instantaneu. Închis Nu mai văzut.

Dial: trei

de un fel. Pentru a comuta la altul, pur și simplu atingeți-l.

Odată deblocat, veți vedea fereastra principală (desktop).

stânga jos este butonul „meniu“ (fotografia va fi separat). De asemenea, pe meniu puteți introduce trecând cu degetul pe ecran spre stânga. Pentru a ieși, trebuie să faceți clic pe butonul numai pe dreapta.

Dreapta jos este un buton „nume“. Oferă posibilitatea de a intra în agenda telefonică.

Pictograma „apel“: ​​introduceți selectorul de meniu. Pentru a tasta confortabil pe butonul degetul lovește.

Icon “message”: introduceți în meniul SMS.

Puteți scrie un mesaj, dar este foarte incomod. Tastatura ia jumătate din ecran și a lovit butoanele, uneori, nu funcționează. Încântat cu prezența limbii ruse.

Apeluri: puteți efectua și primi apeluri cu doar un ceas inteligent, introducând în ele o cartelă SIM. Cu aceasta, veți auzi apelantul peste difuzorul, strada va fi greu să audă și trebuie să pună ceasul la ureche, cu atât mai mult este vorbitorul. Se pare ciudat, dar

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

este o posibilitate. Puteți utiliza, de asemenea, ceasul ca un set de căști Bluetooth pentru telefonul smartphone
SMS:.. În același mod ca și cu apeluri, puteți primi sau trimite SMS-uri prin intermediul cartelei SIM în ore sau prin Bluetooth prin telefon

Meniu:. Există trei ferestre prin care modificările de meniu, și ceasul din centrul rămâne în vigoare

În setările telefonului, puteți seta limba rusă. Cu siguranta un plus.

profile
utilizator:

log
apel:

Bluetooth:. Responsabil pentru conectarea cu alte dispozitive

Există aplicații care necesită alinierea cu un smartphone. Pentru aceasta trebuie să instalați BTNotifications programului. N-am făcut-o, dar după ce a citit comentarii, pot spune că, cu ajutorul acestei aplicații este posibil pentru a obține notificări cu privire la ceas: WhatsApp, Facebook etc scrie că există chiar și o notificare cu privire la tragerea stiloului în . Notă Galaxy
BTNotifications de asemenea, este necesar, dacă doriți să utilizați „fotografiere la distanță“: o aplicație care vă permite să transmită imagini de la camera foto a unui smartphone la aparatul de fotografiat și de a face fotografii ei.

Primirea sau trimiterea de apeluri, cartea de telefon, smartphone, etc este disponibil

și nici o cerere.

“Anti pierdut” mesaj.

Calendar: de obicei. Întreaga lună se potrivește pe ecran. Confortabile și bine că nu este nevoie pentru a derula săptămâni în perioada de o luna.

Alarmă: o tare și vibratoare

.

pedometru: lucrări. Pași nu crede este ideal. Există o eroare. Nu am avut pedometre, compara, din păcate, nimic. Dar eu pot spune că acest pedometru am numărat 60 pași în 31 de secunde, în timp ce … am făcut cu mâna.

„Memento“: un memento de a face șederea peste amenzii. Dacă aveți un loc de muncă sedentar, apoi pune un anumit interval de timp, ceasul vă va aminti că e timpul să te ridici și întindere. De exemplu, cred că de un cuplu de exerciții în fiecare oră. Un minut pentru a privi în depărtare: relaxarea muschilor oculari. O jumătate de minut de masaj blând pentru ochi. Minute intens abdomene. flotari intense minut (la locul de muncă se poate face de la birou). Cel puțin scuze – mai multe afaceri. În general, memento-uri sunt de ajutor!
Aplicația nu poate funcționa cu un pedometru.

„timp de monitorizare“: evalueaza calitatea somnului. Run, rezultatul este doar „bun“, dar am val intens de ceas, ca urmare a modificărilor la „săraci“. Vezi tu, rezultatul depinde de cât de des te arunci și să se întoarcă în somn.

card de memorie ceas vezi cu regularitate:

Muzica: puteti auzi de pe cartela de memorie direct de la încheietura mâinii. Sunetul este puternic. Puteți controla, de asemenea, player-ul de bază al telefonului sau a reda muzică direct de la încheietura mâinii.

Recorder: caracteristica spion:)

Camera
: poate face fotografii cu o rezoluție de până la 640×480 sau 320×240 video trage. Nimic special în ea, calitatea lasă mult de dorit. Unii au scris că ar fi mai bine nu exista, deoarece calitatea junk, și uite-l, se presupune prăzi.

Poate că este tot:)

Concluzie: bine, că este un lucru interesant, având în vedere faptul că am folosit acest lucru nu a fost. Ca și funcția de a face amenzii peste ședere. Dacă mâncați în timp, de exemplu, la fiecare 3 ore, această funcție va servi ca un memento că este timpul să mănânce. Și astfel pentru a aduce corpul în ton, după o oră ședinței de lucru – un memento foarte bun. Pedometru, probabil, inutil să val poate și ședința, și apoi spune: „Oh, uite ce am găsit“.
Uită-te la o parte de sex feminin este un pic masiv, dar îmi place. Lungimea totala
: 26,5 cm
fixare minimă pe etichetă, 19,5 cm, iar cea maximă este de 24,5 cm.
Măsurat din partea de sus, așa că trebuie să ia în considerare grosimea corpului și perpendicularității sale, iar acest lucru înseamnă că ceasul nu este perfect etanșă, cum ar fi chingi, atașat la brațul.
încheietura 15cm la fixați pe ultima gaură. Va sta bine și nu va pune presiune, dar mă simt mai confortabil dacă prins pe gaura penultima.

P.S. serios, așa cum o înțeleg, nu este real Smartwatch V8, precum și o copie a GT08 originale. lipsă sau reduse Unele funcționalități. Prin urmare, eticheta de preț este ca aceasta =)

Potap a decis să participe la o sedinta foto:
autoportrete:

Apoi sa odihnit în timp ce gazda a scris revizuire:
Vă mulțumim pentru vizionare.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.