Smoke out – în cazul în care să-l cumpere și modul în care este prețul?

Smoke out - în cazul în care să-l cumpere și modul în care este prețul?
[Total:    Average: /5]

nocivitatea fumat afuma

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Întreaga istorie a omenirii este

format din episoade de luptă glorioasă: împotriva ghețar avansarea, zeii greci, ciuma, sistemul de sclavi, hippies și, desigur, specii pe cale de dispariție. Toate aceste adversari formidabile au fost învinși, permițând umanității să devină mai mare și mai puternic.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Dar în zilele noastre există un nou inamic: stil de viață nesănătos. Cu oameni persistența de invidiat stau pe lupta împotriva obezității, Fumatul si junk food parca ar fi un invadator străin sau predicator al unei religii străine care mărturisește dragostea, pacea și armonia.

O astfel de persistență demnă de aplicare mai bine. Și ar fi grozav dacă a existat o modalitate ușoară de a scăpa de acest flagel.

Fum Out. Ca pulverizare va ajuta să renunțe la fumat?

Această metodă este. Cel puțin, asigură Internet atotștiutor:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Acest spray promite să scape de fumat în doar 14 zile. Formula C10H14N2, care este decorat cu inscripția „nu are efecte secundare“ EM> este o formulă de nicotină. Și ca și cum este prezent în compoziție. Dar nicotina nu este ușor, și medicale.

Nicotină este un alcaloid, care nu este atât de dăunătoare pentru organism. Nu este un secret că prejudiciul primar de la Fumatul provoaca nu nicotina, și diverse impurități și produse de ardere, care intră în organism prin arderea hârtiei de țigară și tutun.

De ce, atunci, atârnă toți câinii pe ea nicotina? Trucul este că această substanță este dependență. Se pare că principalele cauze care nu dăunează el, ci tocmai pentru că nicotina este atât de greu să renunțe la acest obicei prost.

Dar ce este nicotina medicale? Aceasta este nicotina, care diferă în proprietățile chimice ale substanței, extrase din frunze de tutun. Singura diferență este că acesta este sintetizată sintetic. Un astfel de nicotină face mult mai puțin rău organismului datorită absenței produselor de ardere nocive și a impurităților.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Deci, multe medicamente din fumat contin doze mici de nicotina pentru a reduce perioada de retragere a nicotinei de renunti tigari.

Dar există un punct important: nicotina nu poate fi considerat „medicale“, în cazul în care nu face parte din droguri medicale. Putem considera acest spray de a fi? Nu. Este ușor de verificat căutând numele spray în registrul de medicamente din Ucraina și Europa.

Acesta este un screenshot de droguri de bază din Ucraina. Pe site-ul Federației Europen sunt, de asemenea, de căutare proiectate returnat nici un rezultat. În consecință, fum nu este un nicotină supplementbut în compoziția sa nu poate fi considerată medicală.

Principiul de funcționare a afuma. E complicat

Această întrebare nu are nici un răspuns exact. Menționarea de nicotina conduce la concluzia că această pulverizare hrănește organismul doze mici de nicotina. Dar, după care pagina de destinație ne dă cu fața în următoarea declarație:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Spray-ul conține nicotină medicale, dar în același timp … afișează corpul

de nicotină! Cine a fost acest text? Cum este posibil să se înțeleagă?!

Bine, în cazul în care o clarificare a fost undeva la sfârșitul descrierii anunțului, atunci când vizitatorul neavizat uitat deja despre „nicotina medicale“. Dar nu, aceste blocuri sunt plasate pe site-ul unul după altul, foarte aproape de:

Deci, se pare, vânzătorii de spray nu se poate decide ce face ca acest supplementdelivers nicotină sau îl afișează.

Compoziția produsului. Este vorba despre altceva afuma

Pentru a pune in lumina aceasta intrebare ajută la informații despre compoziția:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

nicotina Medical. În parte, acesta a declarat, de mai sus, am luat în considerare problema eficacității și funcționării sale.

Extractul de Gotu Kola. Aceasta adaugă popular „Coca-Cola“ a fost la efectul de bodrosti simți un val de putere. Nu este clar faptul că această componentă face în compoziția spray nicotină, în special în combinație cu …

St. Wort lui John. Calmeaza si normalizeaza sistemul nervos. Proprietățile Hypericum, desigur, cunoscute, dar cum este Gotu Kola? De ce există două componente contradictorii? Producătorul este fie foarte prost sau ne mint.

extract de menta, lamaie balsam si mentol. Folosit ca un odorizant de respirație. Nu există reclamații.

Deci, dacă ai separa graul de neghina, valoroase facilități pentru noi este faptul că nicotina din spray este încă acolo. Dar nu-l scapa de fumat? Ascultați expertul.

Avizul “expert”. Daniel S. recomandă!

Aici este ceea ce ne-a experimentat medic-psihiatru:

După cum puteți vedea, este limitată la limbajul „publicitate“ și nu explică modul în care funcționează acest instrument. Nu este ciudat că medicul psihiatru a recurs la ajutorul spray că nu este de droguri? Nu este atât de ciudat, atunci când consideră că expertul este inventat, iar fotografia lui pot fi găsite pe populara microstock:

Datorită faptului că vânzătorii înșiși înseamnă că nu pot explica în mod rațional cum funcționează va avea, din nou, să solicite clarificări de pe Internet.

Libertatea de fumat folosind nicotină medicale

Deși am stabilit că de jure EM> acest nicotina nu poate fi numit medicale, dar, de fapt, numele nu este atât de important. Principalul lucru pentru a înțelege cum funcționează această tehnică și cât de eficient este.

Din articol „nicotina Medical este o otravă în beneficiul“, aflăm că înlocuirea nicotinei are loc în două etape:

  • Prima este libertatea de dependenta de comportament. Iar necesitatea acestei nicotina medicale:. Fumatul provoacă o dependență psihologică puternică, astfel încât fumătorul să se obișnuiască cu ideea că nicotina poate fi obținută fără țigări
  • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

    Al doilea este de a reduce treptat doza de nicotină până la eșec complet.

Conform articolului din Wikipedia despre nicotinecontaining spray-uri de terapie cu nicotina mai eficace decât placebo, dar cel mai bun rezultat dă aplicarea fondurilor combinate sunt:. Patch-uri nicotina, guma, etc

Rezumat afuma

spray-uri de nicotină, uneori, ajuta să renunțe la fumat. Dar nu este cel mai eficient mijloc: este mai bine să utilizați terapia combinată și să ceară sfatul unui specialist

.

În ceea ce privește fum, acest instrument nu inspiră încredere. În cazul în care este garanția că compoziția spray este într-adevăr un nicotină sintetic? Poate este o bomboana mentolata. La urma urmei, la droguri, el nu aparține.

„Specialist“, confirmând eficacitatea acestuia – fictiv, iar în marketing sunt confundate povestile lor: ei promit să stea nicotina din organism, folosind spray care conține nicotină! Deci, acest produs pare destul de suspect. Daca nu sunt confuzi – puteți încerca pentru tine. Doar nu uitați să împărtășiți experiența obținută în comentariile.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.