Smoke out – unde să cumpere, spray, România , preț

smoke_out
smoke_out

Rău de Fumat smoke out

Întreaga istorie a omenirii constă în episoade de lupta: impotriva avansarea ghețar, zeii greci, ciuma, sistemul de sclavi, hippies și, desigur, specii pe cale de dispariție. Toate aceste formidabil adversarii au fost învinși, care să permită ca umanitatea să devină mai mare și mai puternic.

Dar în zilele noastre există un nou inamic: stil de viață nesănătos. Cu persistență de invidiat oamenii stau pe lupta împotriva obezității, Fumatului și junk food ca este un invadator străin sau predicator de o religie străină care mărturisește iubire, pace și armonie.

Astfel de perseverență demnă de o mai bună aplicare. Și ar fi minunat dacă a existat o modalitate ușoară de a scăpa de acest flagel.

-50 % Smoke Out

smoke out . Ca spray va ajuta să renunțe la Fumat?

Această metodă este. Cel puțin, asigură toate-știind Internet:

Acest spray promite să scape de Fumat în doar 14 zile. Formula C10H14N2, care este decorat cu inscripția "efecte secundare" este o formulă de nicotina. Și-mi place așa cum este prezent în compoziție. Dar nicotina nu este ușor, și medical.

Nicotina este un alcaloid, care nu este atât de nociv pentru organism. Nu este un secret faptul că principala rău de Fumat nu nicotina, și diverse impurități și produse de ardere, care intră în organism prin arderea de hârtie pentru țigarete și tutun.

De ce, atunci, să stea toți câinii pe ea nicotina? Trucul este că această substanță este captivant. Se pare că principalele cauze rău nu el, ci tocmai pentru că nicotina este atât de greu să renunțe la acest obicei prost.

Dar ceea ce este medical nicotina? Aceasta este nicotina, care diferă în proprietățile chimice din substanța, extras din frunzele de tutun. Singura diferență este că acesta este sintetizat în mod sintetic. Astfel de nicotina face mult mai puțin rău pentru organism din cauza lipsei de nocive produse de ardere si impuritati.

Atât de multe medicamente de la Fumat conțin doze mici de nicotină pentru a reduce nicotina perioada de retragere a renunțat la țigări.

Dar există un punct important: nicotina nu poate fi considerat "medical" dacă nu este o parte din medicament medical. Putem considera acest spray pentru a fi? Nr. Este ușor de verificat prin căutarea numelui de spray în registrul de medicamente din Ucraina și Rusia.

Aceasta este o captură de ecran din ucraina bază de medicamente. Pe site-ul Federației ruse sunt, de asemenea, proiectat de căutare a returnat nici un rezultat. În consecință, smoke out nu este un supplementbut nicotină în compoziția sa, nu poate fi considerat medicale.

Principiul de funcționare al smoke out . E complicat

Această întrebare nu are un răspuns exact. Mențiunea de nicotina duce la concluzia că acest spray hrănește organismul doze mici de nicotina. Dar după ce că pagina de destinație ne dă fata în următoarea declarație:

Spray-ul conține medicale nicotina, dar, în același timp, afișează organismul de nicotina! Cine a fost acest text? Cum este posibil să înțelegem?!

Bine, în cazul în care clarificare a fost undeva la sfârșitul descriere anunț, atunci când vizitator neavizat uitat deja despre "medical nicotina". Dar nu, aceste blocuri sunt plasate pe site-ul web unul după altul, foarte aproape:

Deci, se pare, vanzatori de pulverizare nu poate decide ceea ce face ca acest supplementdelivers nicotina sau afișează.

Compoziția produsului. Acolo este altceva Smoke out

Pentru a lămuri această întrebare vă ajută informații despre compoziția:

Medicale nicotina. În parte, aceasta a precizat ,mai sus, am considerat întrebarea de eficacitatea și funcționarea.

Extractul de Gotu Kola. Se adaugă populare "Coca-Cola" a fost la efectul de bodrosti te simti un val de putere. Nu este clar că această componentă face în compoziția de nicotina, spray, mai ales în combinație cu...

St. John '' s wort. Calmeaza si normalizeaza sistemul nervos. Proprietățile de Hypericum, desigur, cunoscută, dar cum este Gotu Kola? De ce sunt două contradictorii component? Producătorul este ori foarte prost ori ne minte.

Extract de menta, balsam de lamaie si mentol. Folosit ca un spray de gură. Nu există plângeri.

Deci, dacă vă separe grâul de neghină, valoroase facilități pentru noi este că nicotina din spray este încă acolo. Dar nu scapi de Fumat? Asculta expert.

Opinia de "expert". Daniel S. recomandă!

Aici este ceea ce ne-a experimentat medic-psihiatru:

După cum puteți vedea, aceasta este limitată la "publicitate" limbă și nu explică cum funcționează acest instrument. Nu e ciudat că medicul-psihiatru a apelat pentru ajutor la spray, care nu este de droguri? Nu atât de ciudat când te gândești că expertul este inventat, și fotografia lui pot fi găsite pe site popular de microstock:

Deoarece vânzătorii înșiși înseamnă că nu pot explica rational cum funcționează din nou, va trebui să solicite clarificări din partea Internet.

Libertatea de Fumat cu ajutorul nicotina medicale

Deși am stabilit că de jure această nicotina nu poate fi numit medicale, dar, de fapt, numele nu este atât de important. Principalul lucru pentru a înțelege modul în care această tehnică funcționează și cât de eficient este.

Din articolul "Medical nicotina este o otravă pentru a beneficia de", aflăm că de substituție a nicotinei are loc în două etape:

  • Prima este libertatea de dependenta comportamentala. Și necesitatea acestei medicale de nicotină: Fumatul cauzeaza o puternica dependenta psihologica, astfel încât fumător ar trebui să te obișnuiești cu ideea că nicotina pot fi obținute fără țigări.
  • Al doilea este de a reduce treptat doza de nicotina pana eșec complet.

În funcție de articolul din Wikipedia despre nicotinecontaining terapie spray-uri cu nicotina mai eficace decât placebo, dar cel mai bun rezultat dă aplicarea combinată a fondurilor sunt: nicotina patch-uri, guma de mestecat, etc.

Rezumat smoke out

Nicotina, spray-uri, uneori ajuta să renunțe la Fumat. Dar nu e cel mai eficient mijloc: este mai bine să utilizați o combinație de terapie și să caute sfatul unui specialist.

Pentru ca smoke out , acest instrument nu inspiră încredere. În cazul în care este garanția că compoziția spray-ul este într-adevăr o sinteză a nicotinei? Poate că e o bomboană de mentă. După toate, de droguri, el nu face parte.

"De specialitate", care confirmă eficacitatea sa – fictiv, iar marketerii sunt confuzi în poveștile lor: ei promit să stea nicotina din corp, folosind spray care conține nicotină! Deci, acest produs pare destul de suspect. Dacă nu sunteți confuz – puteți să-l încercați pentru tine. Doar nu uitați să împărtășiți obținut experiență în comentarii.

-50 % Smoke Out

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*