Squeeze Station – cum funcționează, opinii, preț

Squeeze Station - cum funcționează, opinii, preț
[Total:    Average: /5]

piure pentru copii, jagruti de casă, jeleu, cereale și piureuri în pachetul Doy-pack ușor de a face la domiciliu!

Este simplu: o singură apăsare Packer orice piureuri și piureuri sunt ambalate într-un ambalaj moale Doy-pack și sticle Infantino.

Saci Doy-pack și toate seriile de accesorii pentru alimentarea Infantino certificat ca ustensile pentru copii de până la 3 ani.

Instagram de securitate rezeptservice Cum funcționează?

2 luni magazin în congelator

2 zile magazin în frigider

118 ml. volum de pungi, sterilizate în procesul de fabricație

Nu vă faceți griji din partea achiziționarea de pyureshek copil.

Pentru fete pe un regim alimentar și aderenții unei alimente sănătoase, piureuri, ambalate în ambalaje moale, va fi o baghetă băț reală
Pe drum, sau la domiciliu. – întotdeauna la îndemână va fi alimente utile pentru copilul tau pentru copil mai în vârstă și Tu.

original și confortabil!
Sistemul de ambalare a alimentelor pentru copii de la Infantinо utilizează materiale de înaltă calitate, tehnologia accesibilă, și o abordare practică de a face alimente pentru copii. În plus, acest sistem este incredibil de ușor de utilizat! Suficient pentru a stoarce piureului cu o singură apăsare pe butonul de la o stație de presă în pungi moi sau în sticle reutilizabile Infantino. Gata! Acum punga umplută este convenabil de a utiliza la domiciliu sau de a lua de-a lungul la o plimbare sau de lungă unitate.

Este de ambalare convenabil pentru copii care doresc deja să fie independentă – copilul poate deschide capacul și să mănânce atunci când vrea. Cu toate acestea, el nu va primi murdar!

Ușor și compact Stație de aspect ergonomic la masa de bucătărie, nu ocupă mult spațiu, bine curățate după utilizare, permit spălarea într-o mașină de spălat vase.

alege doar acele produse care se potrivesc copilul dumneavoastră și să monitorizeze procesul de zdrobire-le. În plus, puteți utiliza mese gata:. Iaurt, fulgi de ovăz, piure de cartofi, budinca sau orice alte alimente pentru copil

Packaged sub presiune în pungi sterile, piureuri de legume și fructe ședere proaspete mai mult timp, nu cedând procesele de putrefacție în absența aerului și mediu nutritiv pentru bacterii. perioadele de depozitare recomandate într-un frigider timp de până la 2 zile, în congelator până la 2 luni Sistem de ambalare
Infantino alimente pentru copii include o serie unică de ajutoare pentru mame, din care puteți alege una sau colecta întreaga serie:.
Stație de ambalare alimente pentru copii Squeeze Station. cu un singur clic, puteți pune un sos delicios de casă în saci moi de unică folosință, cu un capac cu filet pungile Presați sau sticla reutilizabil pentru copii Keeper alimente squeeze pungă.

Flaconul este reutilizabil Keeper Squeeze Pouch. Puteți umple sticla manual sau cu utilizarea pachetului stație de alimentare pentru copii Squeeze Station. sticla moale este ușor de umplut și ușor de curățat, acesta poate fi stocat în congelator.

pungi moale cu capac cu filet Pouches Presați. Acest sac poate fi umplut cu stația de pachet de alimente pentru copii Squeeze Station. Scrie punga data de fabricație sau compoziția plămezii și va aprecia pe deplin ușurința de utilizare și ușurința de depozitare de saci de alimente pentru copii Infantino!

Lingura – cap Cuplu o Linguri. Atașamentul lingura este înșurubată pe saci de gura de scurgere și sticle Infantino. Pentru copiii cărora le place să mănânce din lingura!

Cupa – Steam steamer și Smush. În această Cupa puteți găti legume într-un cuptor cu microunde și cu ajutorul presei pentru a le pisa pentru piure. Utilizați piure fierte imediat sau magazin în frigider la cerere.

Memento despre stocarea pieselor în pungi doy-pack:

Nu încălziți într-un cuptor cu microunde sau apă clocotită. Verificați prospețimea conținutului pungii înainte de a da unui copil. Nu folosiți pungi deteriorate. Nu folosiți pungi din nou, s-ar putea lovi alte particule de alimente sau bacterii. Consultati medicul pediatru pentru a vă asigura că copilul este gata să introducerea unor noi tipuri de alimente. Păstrați capacul la îndemâna copiilor. Lăsați sacii de alimente pentru copii numai sub supravegherea unui adult.

& nbsp;

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.