Uniderm – comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum

Uniderm - comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum
[Total:    Average: /5]

formă de lansare și compoziție

Forma de dozare

este o cremă pentru aplicare externă 0,1%. Masă de culoare albă sau aproape de culoare albă (15 g sau 30 g în tub de aluminiu, într-un pachet de carton 1 tubă)

1 g cremă conține:

 • substanță activă: mometasone furoate 1 mg;
 • excipienți: alcool cetostearilic, hexilenglicol, macrogol 20 cetilstearil, monostearat de gliceril 40-55, acid fosforic diluat, dioxid de titan, petrolatum alb, aluminiu amidon octenil succinat, ceară albă de apă, purificată

.

proprietăți farmacologice

Farmacodinamica

Uniderm are proprietăți antiinflamatoare, antiexudativă, efect antipruritic.

Furoatul promovează eliberarea de proteine ​​care inhibă fosfolipaza A2. Aceste proteine, sau așa-numita lipocortin, întârzierea procesului de eliberare a acidului arahidonic, controlul biosintezei mediatori ai inflamației -. Prostaglandine și leucotriene

Farmacocinetică

Absorbție Uniderm nesemnificativă. 8 ore după aplicarea cremei pe pielea intactă (fără occluzionna bandaje), în circulația sistemică poate fi detectată la aproximativ 0,4% din substanța activă.

Indicații pentru utilizare Uniderm

Conform instrucțiunilor Uniderm indicate pentru ameliorarea simptomelor inflamatorii si mancarime cauzate de dermatita, sensibile la corticosteroizi de tratament.

Contraindicatii Uniderm

 • acnee rozacee; ​​
 • infecție virală a pielii cauzată de Varicella zoster, Herpes simplex tipurile 1 și 2;
 • boli ale pielii infecțioase etiologie bacteriană și fungică;
 • dermatită periorală;
 • sifilis;
 • tuberculoză
 • Reacțiile post-vaccinare;
 • tratamentul zone mari ale pielii și / sau utilizarea prelungită în timpul sarcinii și alăptării;
 • vârsta de 6 luni;
 • hipersensibilitate la corticosteroizi;
 • intoleranța componentelor de droguri.

Trebuie avut grijă în momentul atribuirii Uniderm pentru tratamentul pielii și pliurile pielii, cu utilizarea de pansamente ocluzive pe suprafețe mari de deteriorate și / sau pentru o perioadă lungă de timp (mai ales la copii).

Instrucțiuni de utilizare Uniderm: metoda și dozare

Cream Uniderm aplicat extern, aplicând-o într-un strat subțire pe suprafața afectată a pielii.

Procedura este efectuată 1 dată pe zi. Durata cursului este determinată de medic, având în vedere tolerabilitatea pacientului, relevanța clinică și severitatea efectelor secundare.

Efecte secundare

 • reacții alergice: dermatita de contact;
 • Reacții dermatologice: rare – senzație de arsură, uscăciune și iritarea pielii, acnee, mâncărimi, miliaria, hipertricoza, dermatita periorală, hipopigmentare, macerarea pielii, apariția unei infecții secundare, foliculită, atrofia pielii, striuri; foarte rar – formarea de pustule și papule;
 • altele:. Pe fundalul terapiei pe termen lung și / sau aplicarea cremei pe suprafețe mari de leziuni ale pielii, sau utilizarea de pansamente ocluzive – insuficienta corticosuprarenala, sindrom Cushing și alte fenomene nedorite, caracteristice pentru corticosteroizi uz sistemic

Overdose

Simptomele de supradozaj sunt: ​​insuficiență suprarenală secundară și alte tulburări ale funcției axului hipotalamo-hipofizo-suprarenalian

.

Recomandat terapie simptomatică, dacă este necesar, corectarea echilibrului electrolitic. Medicamentul este recomandat pentru a anula, dar în cazul în care tratamentul a fost prelungit, eliminarea ar trebui să fie treptată.

Instrucțiuni speciale

Riscul de efecte sistemice ale corticosteroizilor apare în tratamentul suprafețelor extinse ale pielii

ale corpului pentru o lungă perioadă de timp, și crește atunci când aplicarea cremei sub un bandaj ocluziv. Deci, doriți să controlați starea pacientului pentru detectarea în timp util a simptomelor, suprimarea funcției axei hipotalamo-hipofizo-suprarenale și sindromul Cushing.

Este imposibil de a permite crema in ochii tai.

Datorită prezenței într-un preparat de propilenglicol poate provoca iritație la locul de aplicare. În acest caz, aplicația Uniderm trebuie să se oprească și să atribuie un tratament adecvat.

Efectul GCS poate modifica simptomele anumitor boli ale pielii, aceasta ar trebui să fie luate în considerare la diagnostic.

Dupa crema de tratament pe termen lung întreruperea bruscă a medicamentului poate duce la dezvoltarea sindromului unui ricoșeu (dermatita cu roșeață intensă și senzație de arsură). Prin urmare, pentru a anula Uniderm lent folosind schema de tratament intermitent.

Procesul de vindecare cu aplicarea de corticosteroizi poate încetini.

Atenție, se recomandă utilizarea cremei pentru tratamentul în pediatrie.

Utilizarea în timpul sarcinii și alăptării

Deoarece corticosteroizi depăși bariera placentară, există un risc de impact negativ Underme asupra dezvoltării fetale, prin urmare, să evite utilizarea prelungită și doze mari de medicament în timpul perioadei de gestație.

Corticosteroizii sunt excretate în laptele matern. Se recomandă întreruperea alăptării în tratamentul zonelor extinse ale leziunilor pielii, atunci se presupune tratamentul pe termen lung cu doze mari de mometazona.

Utilizarea la copii Uniderm

numire Contraindicate Uniderm copii de până la șase luni.

Vârsta 0,5-2 ani durata tratamentului nu trebuie să depășească 5 zile.

Siguranța și eficacitatea cremei în tratamentul copiilor cu vârsta mai mare de șase luni, pentru mai mult de 42 de zile nu sunt stabilite.

La numirea de droguri a copiilor ar trebui să fie conștienți de faptul că acestea sunt la mare risc funcției de suprimare a sistemului hipotalamo-hipofizo-suprarenale, impreuna cu dezvoltarea sindromului Cushing. Acest lucru este cauzat de raportul ridicat de suprafață la greutatea corporală.

Expunerea prelungită la GCS pe corpul copilului poate duce la încălcarea creșterii și dezvoltării sale, astfel încât ar trebui să utilizați doza minimă eficace pentru o perioadă scurtă de timp.

Interacțiuni medicamentoase

Interacțiunea crema Uniderm cu alte medicamente / nu este instalat.

Analogii

Analogii Uniderm sunt Asacort, Gitan-N, ASMANEX, Mamat, Nasonex, Furoat.

Termenii și condițiile de depozitare

A se păstra la temperaturi de 15-25 ° C. Păstrați departe de copii.

Perioada de valabilitate – 2 ani

.

Condițiile de furnizare a farmaciilor

dispensat de prescripție medicală.

Recenzii despre Underme

Opinii despre Underme cea mai mare parte pozitive, eficacitatea cremei în tratamentul reacțiilor alergice ale pielii, inflamații, umflături, mâncărimi. Medicamentul este ușor de utilizat, consistență bună, nici un miros. Costul cremei se numește acceptabil sau scăzută.

Deoarece deficiențe indică adesea faptul că Uniderm este un agent hormonal.

Pretul farmaciilor Uniderm

Prețul Uniderm pentru tubul conținând 15 g cremă, aproximativ, 30 g –

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.