Uniderm – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

Uniderm - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?
[Total:    Average: /5]

Probabil toată lumea, cel puțin o dată într-o întâlnire

viata cu boli de piele. Cel mai adesea pentru o soluție rapidă la problemele asociate cu boli ale pielii, medicii recomanda utilizarea de droguri seria glucocorticosteroid.

Astfel de medicamente includ medicamentul Uniderm produs sub forma unui unguent sau cremă pentru aplicare topică, cu diferite concentrații ale substanței active și o soluție pentru utilizarea pe pielea deteriorată.

In acest articol ne vom uita la ce medicii prescriu Uniderm, inclusiv instrucțiunile de utilizare, analogi, și prețul medicamentului în farmacii. RECENZII reale de oameni care au folosit deja Uniderm puteți citi în comentarii.

Compoziția și forma emiterii

Crema pentru uz extern 0.1% alb sau aproape alb.

clinico farmacologic grup: corticosteroizi de uz topic

.

Ce se utilizează de Uniderm?

Utilizarea pentru tratamentul medicamentos Uniderm este recomandată în cazul următoarelor boli:

 • dermatozele diverse etiologii, însoțită de inflamație și mâncărimi ale pielii, care sunt sensibile la tratamentul cu seria glucocorticosteroid.

Crema este conceput pentru uz extern – este aplicat pe zonele afectate de piele o dată pe zi. Durata tratamentului determinată de către medic Wondermom: aceasta depinde de reactia organismului la droguri, prezența sau absența efectelor secundare nedorite și gravitatea efectului terapeutic al medicamentului

.

acțiune farmacologica

Glucocorticosterizi pentru uz extern. Are efect antiflogistic, antipruriginoasă și antiexudativă.
Mometazonă (și alte GKS) induce eliberarea de proteine ​​care inhibă fosfolipaza A2 și este cunoscut sub numele de lipocortin, care controlează Biosinteza acestor mediatori ai inflamației, cum ar fi prostaglandine și leucotriene prin inhibarea eliberarea de precursor comun, acid arahidonic.

Instrucțiuni de utilizare

Pentru cei care folosesc Uniderm, manualul de instrucțiuni spune că este utilizat extern.

 • Un strat subțire de cremă Uniderm aplicat pielii afectate de 1 ora / zi.

Durata tratamentului este determinată de eficiența și tolerabilitatea de către pacient, prezența și severitatea efectelor secundare.

Contraindicatii Uniderm

Utilizarea medicamentului în astfel de cazuri:

 • tuberculoză
 • sifilis;
 • acnee rozacee; ​​
 • dermatită periorală;
 • bacteriene, virale (cauzate de Herpes simplex tipurile 1 și 2 Varicella zoster) sau o infecție fungică a pielii;
 • Reacțiile post-vaccinare;
 • copii până la vârsta de 6 luni;
 • sarcinii (tratamentul zonelor cutanate extinse, tratament pe termen lung);
 • lactației (utilizarea în doze mari sau pentru o lungă perioadă de timp);
 • hipersensibilitate la medicament.

Cu precauție medicamentul trebuie utilizat pe față și în pliurile pielii, un pansament ocluziv, și atunci când sunt aplicate la suprafețe mari de piele și / sau tratamentul pe termen lung (mai ales la copiii mai mari de 6 luni).

Efecte secundare Uniderm

Reacții adverse posibile ale medicației:

 • Reacțiile dermatologice: rare – iritație și uscăciune a pielii, senzație, prurit, foliculita, hipertricoza, acnee, hipopigmentare, dermatită periorală, macerarea pielii, aderarea infecții secundare, semne de atrofie a pielii, striuri, miliaria ardere ; & Lt; Formarea 1% din papule,

  pustule.

 • Reacții alergice:. Dermatită alergică de contact
 • Altele: atunci când aplicarea cremei Uniderm pentru o lungă perioadă de timp și / sau pentru tratamentul unor zone mari ale pielii, sau cu utilizarea de pansamente ocluzive, mai ales la copii și adolescenți pot prezenta reacții adverse tipice de corticosteroizi sistemici, inclusiv insuficiență suprarenală și sindromul Cushing.

In caz de supradozaj pot dezvolta simptome de Cushing. Tratament: anula droguri, dacă este necesar – corectarea dezechilibrului electrolitic. In folosirea intra: spotting (mucus sau cheaguri de sânge) din pasajele nazale; o cerere este oprită, un tratament specific nu este necesară.

Sarcina și alăptarea

Siguranța utilizării cremei de Uniderm în timpul sarcinii și alăptării nu a fost studiată.

Corticosteroizii traversează bariera placentară. În cazul în care sarcina ar trebui să evite tratamentul prelungit și utilizarea medicamentului în doze mari, în legătură cu amenințarea de impact negativ asupra dezvoltării unui fat. Corticosteroizii sunt excretate în laptele matern. În cazul în care se presupune utilizarea medicamentului în doze mari și / sau pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să opriți alăptarea.

Prețurile

Prețul mediu de Uniderm crema in farmacii ….

Condițiile de furnizare a farmaciilor

Un medicament eliberate pe bază de rețetă.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.