Vitaelife Pharma Vitamin D3 – cât costă și dacă este în valoare de cumpărare

[Total:    Average: /5]

Vitamina D3 este vital pentru organismul uman, în special în epoca timpurie și vechi. Dar este în valoare de a lua medicamente care conțin D3, atunci când pentru a obține rata de zi a unei substanțe poate fi suficient de a fi în soare și mănâncă un echilibru?

Vitamina D3 sau colecalciferol este o grăsime – substanță solubilă că organismul devine dintr-un anumit produs alimentar, și, de asemenea, ca rezultat al sintezei care apar la nivelul pielii sub acțiunea razelor ultraviolete. De aceea, este numit „solar“.

Din păcate, ponderea cea mai mare parte a Europens Sunny zile pe an scade nu atât de mult o lipsa de vitamina D3. Acest lucru este valabil mai ales de oameni din zonele de Nord metropolitane cu mediu nefavorabil. În acest caz, lipsa unei substanțe are de multe ori pentru a umple în mod artificial, luând medicamente sau suplimente alimentare.

De asemenea, această substanță este adesea inclusă în multe complexe de multivitamine.

Este dificil de a supraestima importanta vitamina soare pentru femei, deoarece promovează:

Dar aceasta nu înseamnă că toți copiii, fără excepție, necesită aport suplimentar de vitamina D. artificiale Dr. E. Komorowski consideră că copiii care sunt alăptați la sân și amestecate-hrănite, de zi cu zi acolo, pe stradă, cel puțin o jumătate de oră, rahitismul nu este amenințată, ca laptele matern contine toate vitaminele si mineralele de copii necesare, inclusiv vitamina D3. Dar o mamă care alăptează trebuie să mănânce o dieta sanatoasa, si nu strica sa ia un complex de multivitamine specializat.

Copiii iskusstvennomu riscul de rahitism tinde la zero, chiar dacă acestea sunt un pic pe stradă, ca și moderne amestecurile lactate adaptate să conțină toate vitaminele necesare pentru un copil de această vârstă, inclusiv vitamina D. Acesta este motivul pentru produse de vitamine D3 copii mici ar trebui să fie numit de catre medici pediatri numai în indicații speciale:

Dupa un an de vitamina D3, de obicei, prescris rar – toate vitaminele și mineralele un copil are nevoie pentru a obține de la alimente esențiale, cu condiția ca dieta sa este corectă. Copiii care au o plimbare de jumătate de oră pentru a oferi valori zilnice ale substanței solare. Dacă este necesar, pediatrii poate recomanda un complex de multivitamine, care include inclusiv vitamina D3. Astfel de cazuri includ:

simptome similare sunt caracteristice pentru copiii care nu petrec suficient timp soarele și malnutriti (primind suficiente produse lactate -. Unt, brânză, brânză de vaci, lapte, etc.)

La vârste diferite semne de deficit de D3 în organism diferite. Cel mai adesea ele apar la copii sub un an și la adulți, după 50 de ani.

Ar trebui să discutați cu medicul pediatru problema numirea D3 cu conținut de medicament, în cazul în care copilul are următoarele simptome:

Nu a început la timp terapia D3 al copilului, de asemenea, de multe ori duce la dentitie târziu și formarea malocluziei. La maturitate pot exista complicatii in forma de artrita, scolioză, platfus.

Dacă medicul prescris D3 cu conținut de pregătire, este necesar să se respecte cu exactitate cu dozajul, ca substanță solubilă în grăsime tinde sa se acumuleze in organism, iar excesul poate provoca tulburări grave:

Excesul de calciu este foarte periculos pentru organism – în pereții vaselor de sânge, inima și rinichii destul de repede se poate forma placi care duc la arterelor infundate

.

Prezența oricare dintre aceste simptome necesită îngrijire medicală care doresc. Pentru a confirma diagnosticul medicul poate prescrie teste de laborator, care, în cazul D3-hipervitaminoza poate arăta:

Manifestările acute ale bolii pot apărea ca urmare a unor doze mai mari de D3 cu conținut de medicament, și, de asemenea, din cauza intoleranței individuale.

Boala cronică adesea este asociată cu o lungă ușoară doze excesive de vitamina D3.

Dacă, în cazul adulților cu D3-hipervitaminoza o decizie cu privire la spitalizare se face de către medic, copiii cu siguranta au nevoie de tratament în spital și apoi follow-up timp de cel puțin 2-3 ani. Terapia se va concentra pe eliminarea toxicității și reducerea ratei organelor vitale. În viitor, va trebui să se adapteze dieta copilului: meniul ar trebui să facă cereale cu apă și legume, produse lactate la prima exclusă în totalitate, și apoi sever limitate. Desigur, imediat incetat sa luati toate medicamentele care conțin calciu și vitamina D3.

Inacceptabil de auto-medicatie cu medicamente, care contin calciu si vitamina D3. – acestea sunt făcute strict în funcție de medic după o examinare corespunzătoare

nici copii, nici adulti, vitamina D3 nu este numit în vara, dacă acestea sunt în soare, în aer liber de îmbrăcăminte și cel puțin o dată pe săptămână să mănânce produse lactate.

Pentru a se oferi o indemnizație zilnică de colecalciferol ar trebui să ia alimente de zi cu zi suficient de origine animală. Pentru asimilarea vitaminei D3 este grasimi esentiale – de aceea produsele low Craze grăsimi poate dăuna sănătății dumneavoastră. Este foarte destul de important pentru a merge cu pielea expusă, copiii – cel puțin o jumătate de oră, și adulți – cel puțin o oră în timpul zilei

.

Oamenii expuse la cel puțin unul dintre acești factori sunt la risc pentru un deficit de colecalciferol, și, prin urmare, necesită o examinare specială și terapie posibil D3.

Pentru a determina nivelul de vitamina D3 în organism va ajuta la cercetarea de laborator, în special, analiza sângelui venos, care evaluează separat conținutul de vitamine D2 și D3.

Pregătirea pentru o astfel de cercetare este simplu: 2-3 ore înainte de prelevarea probelor de sânge trebuie să se abțină de la fumat și consumul de

.

În cazul în care indicatorii sunt în aceste valori, conținutul de vitamina D în organism este corect. Dacă există abateri în sus sau în jos de la valorile de referință, acesta este motivul pentru a merge la doctor.

evaluarea globală a rezultatelor cercetării și a lua decizia cu privire la necesitatea terapiei D3 ar trebui doar medic, pe baza analizei datelor și starea generală obiectivă a pacientului.

În timp ce luați medicamentul la adulți poate duce la efecte secundare nedorite:

Toate reacțiile trebuie raportate medicului dumneavoastră, care va lua decizia de a reduce doza sau elimina medicamentul.

Alergia la copii după un an de manifestat în mod similar. Toate aceste simptome necesită intervenție medicală imediată și întreruperea medicamentului.

Pentru a preveni deficiențele D3-vitamine va ajuta să meargă zilnic în aer proaspăt și de nutriție adecvată, acesta este motivul pentru care ar trebui să includă în mod regulat în dieta dumneavoastră orice alimente din lista de mai jos:

Când fierte, vitamina D3 își păstrează proprietățile sale, dar este de produse importante nu digera. Metoda preferată de preparare este stewing sau coacere în cuptor.

Aflați mai multe despre produsele care sunt bogate in vitamina D din programul video „sănătos live“.

Copiii sub un an sunt atribuite picături de apă sau ulei cu vitamina D3, acestea sunt fără miros și fără gust și este dozată convenabil. Soluția apoasă este digerat mai ușor. Cel mai adesea pediatri recomanda:

O picătură de soluție ulei sau apă asigură necesarul zilnic de vitamina D3. Bebelușii lichid se adaugă într-o linguriță de lapte matern sau amestec de lapte adaptat. Medicamentul este administrat o dată pe zi în timpul meselor. Durata cursului este determinată de medic.

După o soluție uleioasă sau apoasă adecvată an, care se diluează într-o linguriță de apă. Luând vitamina D, indiferent de alimente, dar în prima jumătate a zilei. Regimen similar cu cel descris mai sus.

Dupa patru ani, când bine format reflexul de inghitire, copilul poate da deja complexe de multivitamine cu vitamina D3 sub formă de tablete masticabile sau ulei de pește în capsule de gelatină. ulei de pește Cele mai mari copii de calitate a:

ingestiei Curs de ulei de pește se efectuează în perioada de primăvară toamnă în cursul lunii. Doza poate fi diferită, deci trebuie să urmați cu strictețe instrucțiunile. Luand medicamente in timpul meselor.

D3 cu conținut de multivitamine, se recomandă să fie luate în dimineața după micul dejun, ca colecalciferol este mai bine absorbit până la prânz. Cursul de droguri, de obicei, o lună. Le puteți repeta de 2-3 ori pe an.

După analiză corespunzătoare, copii până la trei ani, cu un deficit de calciu poate prescrie calciu D3 pulbere pentru copii. Pentru prepararea unui flacon de suspensie cu pulbere la 2/3 din volumul său este umplut cu apă fiartă, la temperatura camerei și agitat bine pentru a obține un lichid omogen. Cursul va dura timp de 1 lună. Medicamentul este luat 1 dată pe zi, după micul dejun. nu trebuie luat cu medicamente cu conținut de fier și antibiotice de mai multe tetracicline.

Adulții vitamina D3 se administrează în diferite forme de dozare, de la tablete și capsule pentru administrare orală soluție injectabilă. Cele mai sigure sunt complexe cu multivitamine cu vitamina D3, acestea pot fi luate ca o cursuri de măsură preventivă de 1-2 ori pe an. Medicamentele sunt prescrise numai de medic, care selectează forma, regimul de tratament și doza. Dacă medicul dumneavoastră a prescris D3 cu conținut de medicament, este important să se știe că o doză zilnică de vitamina D pur pentru un adult nu trebuie să depășească 10 micrograme (400 UI) pentru femei și 7,5 pg (300 UI) pentru bărbați.

Injecțiile în fesieri sau coapsei mușchilor. Pe parcursul preparate injectabile, este important să se țină sub control nivelul de calciu și o dată pe săptămână să treacă un test de sânge.

Medicamentul este administrat dimineața, de 1-2 ori pe zi, în timp ce mănâncă, de mestecat sau la inghitire si apa potabila. Doza și durata, desigur, așa cum prescris de medic, și trebuie să respecte cu strictețe la ele.

Astfel de suplimente alimentare care beau o dată pe zi. – dimineața, după micul dejun și 1 comprimat, pentru 1 sau 2 luni

Unguentul sau cremă se aplică de două ori pe zi pe zonele afectate. Nu se recomandă utilizarea medicamentului pentru persoana. Copiii și femeile gravide, aceste mijloace nu sunt afișate.

Acest produs este recomandat să luați nu numai copiii, ci adulți, în special la vârstnici, deoarece:

Femeile bine acceptă să mențină pielea tineresc -. Îmbunătățește starea țesutului adipos subcutanat și piele

Doza zilnică recomandată pentru adulți este de 2 până la 5 g. Este mai bine să ia droguri în capsule, spălarea-l cu apă după o masă, ei nu au gustul neplăcut și mirosul. Cursul de tratament obișnuit este de 1 lună.

Uleiul de pește nu pot fi luate în cazul în probleme ale tractului urinar, și glandei tiroide, precum și hipersensibili.

Cel mai bun este un produs din producția norvegiană de produse pe piața internă produse de bună calitate, produse în Murmansk și Arkhangelsk fabrici de pește.

Ambele medicamente sunt de cea mai înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele internaționale. Singurul lor dezavantaj este costul ridicat.

Femeile gravide și mamele care alăptează trebuie să ia multivitamine specializate cu vitamina D si o dieta sanatoasa. Dar uleiul de pește în timpul sarcinii este interzisă din cauza riscului de A-hipervitaminoza și hipertensiune.

Cele mai bune multivitamine pentru femei gravide și cele care alăptează, care sunt atribuite chiar și atunci când se planifică de maternitate și acceptate până la sfârșitul lactației:

Ambele medicamente nu sunt atribuite pentru pietre la rinichi si crescute de calciu în urină și sânge datorită fosforului conținut și calciu.

De multe ori ca un analog al vitaminei D3 considera uleiul de pește. Dar aceste medicamente au diferențe fundamentale. În plus față de vitamina D, compoziția acesteia din urmă includ acizii grași polinesaturați omega-3 au un impact pozitiv asupra vaselor de sânge, precum vitamina A și antioxidanți. De aceea, metoda „de modă veche“ este indispensabil pentru persoanele care suferă de boli cardiovasculare. Acesta previne formarea cheagurilor de sânge, scade tensiunea arteriala, combate legate de varsta, imbunatateste elasticitatea. Bun pentru a lua în combinație cu vitamina E, deci este mai bine absorbit de către organism.

Vitamina D3 este adesea prescris pentru probleme cu tesutul osos si articular, iar absorbția calciului. Înainte de a atribui medicamentul D3 care conține, poate efectua teste de laborator corespunzătoare.

Ce medicament să prescrie în fiecare caz particular decide medicul.

… Vom vorbi despre acest medicament, ca Aquaderm. Sunt familiarizat cu el ceva timp în urmă. Prima întâlnire a avut loc în urmă cu 11 ani. Și acum, un deceniu mai târziu, el nu sa schimbat un pic … Cu atât pentru copii, am folosit medicamentul ca o măsură preventivă. Rata noastră de doză a fost o picătură pe zi. Trebuie să luați în fiecare zi, dar pediatrul ne-a sfătuit să ia pauze la sfârșit de săptămână. În cazul cu cel mai mare copil nu au apărut probleme, inclusiv reacții alergice,. Chiar și funcționarea dozatorul de la început am fost mulțumit. Sunt tânăr și verde, tuse, tuse, instrucțiuni nu citesc, iau copilul vitamine direct în gură. Acest lucru este necesar în lingură cu apă pentru a dizolva am învățat deja, când a încetat să mai … Dar cu al doilea copil a mers atât de netedă. Și acest lucru am realizat doar la a doua iarnă. Din păcate, acest instrument a cauzat destul de o reacție alergică severă. Fața copilului era roșu ca o pisică pasteurizate, și intestine, respectiv, reflectate imediat (a apărut dungi sângeroase). Am dormit neliniștit, iar în după-amiaza și a făcut doar că, plângând. Nu știu dacă acest lucru este un efect direct al medicamentului asupra sistemului nervos sau din cauza durerii și a proceselor din intestine de alergii … Nu știu nici măcar în sus sau în jos pentru a pune degetul. Instrumentul este foarte potrivit pentru copil mai în vârstă și nu se potrivea Junior …

Tytta ​​strong>

După un caz urât de vitamine Multivitamine am jurat niciodată să cumpere fiul vitamine nestudiate. Încercați să limitați ulei de pește disponibile. Dar aici vom merge la grădiniță (suntem deja 5 ani) nu este primul an, și continuă să rănească. A decis pentru a consolida sistemul imunitar, inclusiv utilizarea de vitamina „Alfabetul. Gradinita“. Alegerea nu a fost întâmplătoare: copilul unui coleg după un curs de aceste vitamine inflamat foarte rare. Am decis că nu a fost, a fost! Așa că am cumpărat vitamine acești copii de culoare a … Compoziția fiecare comprimat Sunt destul de mulțumit. Copilul meu nu mănâncă întotdeauna tot ce gătesc, și din cauza lipsei de nutrienți nu poate fi la fel de vizibile ca ar putea fi un adult. Am mâncat vitamine exact așa cum se recomandă în instrucțiunile: 1 comprimat diferite de 3 ori pe zi. Dar ne-am dus în grădină, astfel încât să ia pastilele, am putea doar de două ori. Alegeți pentru a da copilul în sine – ceea ce vrea să mănânce asta, și să mănânce. Acest lucru a continuat până la sfârșitul săptămânii. La sfârșitul săptămânii dintr-o dată a observat că fiul meu sa înroșit și a început să dezlipirea obrajii și mâinile. Mi sa părut ciudat, pentru că nu există alimente alergene interzise pe care le mânca. Exagerezi noi: nuci și coloranți. Metoda de eliminare a ne îndepărta piulițele și coloranții derivate. Eu nu pentru că acei coloranți care pastilele sunt de diferite culori? Alergia se manifestă întotdeauna avem roșeață de până la complicații, cum ar fi angioedemul (TTT, a fost doar o formă dată). Compoziția completă a tabletelor este atât de complex, care poate găzdui doar mici de imprimare de pe partea laterală a casetei. Ghici ce fiul meu este alergic – pur și simplu imposibil. Aici avem o situație neplăcută a avut loc. vitamine Mâncat mine, în cazul în care pentru a merge. Mama copiilor alergici, fii atent!

os, Omsk

Aici sa încheiat ambalajul meu de calciu DZ Nycomed Forte, și am decis să scrie despre experiențele lor. Calciu-am cumpărat, pentru că am început să se năruie un dinte și am crezut că calciu mă poate ajuta să facă față acestei probleme. Pentru că dinții ceva care urmează să fie glumi. Farmacia mi-a sfătuit aceasta companie, la momentul cumpărării prețul este de aproximativ 80 de dolari. Are gust de creta. Tocmai am luat o pastila si mestecate. Eu absolut nu-mi place … am văzut 2 săptămâni și o lună mai târziu din nou încă 2 săptămâni. Rezultatul: dintii sunt mult mai puternice. Efectul asupra parului si unghiilor nu am observat. Dar acum am oprit ronțăit oasele in genunchi, cu toate că mai devreme în orice ghemuit, criza a fost chiar peste efectele room.Side nu au fost cauzate. Recomanda!

Anastasia Bird

Fetele, nu te dau ei înșiși vitamine, asigurați-vă că să se consulte medicul dumneavoastră! In timpul sarcinii, medicul care a efectuat sarcina mea a fost total impotriva a lua vitamine. Dar, în ciuda acestui fapt, sarcina am tăiat două „Elevit“ timp de 30 de zile, am să-ți spun de ce. Începe cu faptul că sarcina soțul meu și cu mine au fost preparate șase luni înainte de sarcina planificată, a băut ambele cursuri de vitamine, inclusiv acid folic și diverse complexe, efectuează modul sănătos de viață, a zburat să se odihnească pe mare, chiar deja fiind gravidă. Probleme cu sistemul imunitar am avut, a avut o răceală, am foarte rar și, de obicei purtat cu ușurință și fără temperatură. Ei bine, am rămas însărcinată în vara și toamna, doar, abia a început al doilea trimestru, bolnav, mai întâi la 13 săptămâni și apoi la 20, dar în serios, cu temperatura, numit chiar o ambulanță. Prin cinci zile mi-am revenit, am fost eliberat ca, dar o săptămână a trecut și, din nou, febră, gât. După consultarea, mai mulți medici mi prescrie antibiotice, nu am vrut să bea !! A fost atât de trist și speriat pentru copil, ce este? Nu am înțeles de ce, pentru că mâncarea a fost variată și corectă, fructe, legume, băuturi din fructe, sucuri de afine aproape zilnic proaspăt stoarse, etc. Dar se pare că nu a fost de ajuns pentru imunitate și chiar și cea mai mică virus am fost terminat ((( ((((doctorul, terapeutul, mi-a spus că vitaminele ar trebui cu siguranță că organismul nu poate face fata, atunci medicul care a văzut-mi dedurizată (încă aproape cinci luni de sarcină, am fost cu plumb la 1,5 kg, și nici un câștig, deși toxicitate a făcut nu exista) si a dat cu adevărat vitamine -. Elevit pronatal, desigur, într-o lună am început să beau, se merge aproximativ 20 de o săptămână, greață nu a fost o problemă cu „pee“ a fost, dar au fost la admiterea Unsprezece, de către mod de acum nu bea fiind gravidă, nici o astfel de probleme))) deci, aportul de acid ascorbic, aceasta nu afectează))) Îmi taie o lună, apoi o a doua reducere a ratei la 34 de săptămâni, atunci când soțul foarte bolnav cu gripa si am avut grija de el, pentru că nimeni altcineva nu a fost, și în această perioadă bolnav, Oh, cum am vrut. eu cred că din cauza T o acidul ascorbic pentru toata perioada sarcinii, nu mai am fost bolnav! Și nu voi fi convins că vitaminele femeile gravide nu pot bea și nu este de dorit, uneori, nu fără a le pentru a gestiona. Chiar si cu o buna nutritie, fructe si legume in magazine, mai ales în timpul iernii, lasă mult de dorit. Costul Elevit pronatal = 500R pentru 30 de bucăți Apoi am băut până unsprezece după naștere și nu au probleme cu parul sau unghiile sau dinții nu am avut niciodata! Crede că admiterea Eleven, a jucat un rol mic nr. Deci fetelor, recomand Elevit pronatal! Și le consideră unele dintre cele mai bune vitamine pentru femeile gravide! Dar, nu uitați să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a lua medicamente, inclusiv vitamine!

& nbsp;

Anii iau taxa lor, și ei lasă urme pe aspectul unei persoane. Deci, pielea devine flasc, părul începe să cadă și să se întoarcă gri. Există diverse afectiuni (nu le va lista). Unii oameni nu se înghesuie la aceste semne de atenție, considerând că aceasta ar trebui să se întâmple. In timp ce altii cauta metode care ar permite un pic mai mult pentru a menține sănătoși. Am înrăutățit vederea semnificativ, epiderma sa oprit să se uite delicat, a aparut vasculare si boli de inima. Desigur, am fost tratat cu medici fonduri desemnate. Unele dintre simptomele bolilor dispar, iar altele nu. Apoi, medicul meu mi-a prescris capsule de ulei de pește. Atribuit de droguri am cumparat a doua zi și a început să folosească capsule de culoare de aur pe cele trei bucăți de trei ori pe zi. Atunci când a trecut o lună de la începutul cursului de vindecare starea corpului (atât externe, cât și interne) stabilizat. Pielea nu mai este coji de fructe și fisura. Percepția vizuală a multiplicat. Presiunea arterială rareori ma deranjat. Pe scurt, am început să simt tineresc. Principalele componente active și suplimente au fost de diferiți acizi grași saturați – omega-3 și omega-6. Există, de asemenea liposolubile vitaminele A și D. Aceste substanțe sunt implicate în optimizarea performanței sistemului respirator organelor vizuale, piele, digestive si. De asemenea, ele formează și întări smalțul dinților. Și primul dintre cele două vitamine este un antioxidant foarte eficient. Proprietăți utile de uleiuri derivate din ficat de pește, atât de mult încât să scrie despre ele într-un singur articol scurt – revizuirea imposibil. Rețineți că, în suplimentele mele de sănătate au avut un impact pozitiv.

Furnizarea de vitamine este întotdeauna mai bine pentru a umple în mod natural. Dar sunt momente când acest lucru nu este posibil, din motive obiective, precum și lipsa de substanțe vitale poate duce la consecințe ireversibile. Deficitul de vitamina D3 poate corecta tehnica situația medicamentelor care conțin D-, dar acestea ar trebui să fie luate pe baza rezultatelor studiilor de laborator și sub supravegherea unui medic.

Despre Zamfira Enache Articolele 363
este un profesionist în vârstă de 55 de ani care se bucură de bowling, de curse cu dihori și de sport. Ea este inteligentă și plină de dragoste, dar poate fi și foarte neplăcută și puțin leneșă. Ea este România. A terminat școala și apoi a părăsit mediul academic. Din punct de vedere fizic, Zamfira este într-o formă destul de bună. Are înălțime medie, cu piele ușoară, păr negru și ochi verzi. A crescut într-un cartier muncitoresc. Părinții ei s-au separat când era mică, dar au rămas prieteni și au oferit o casă fericită și stabilă. Ea este în prezent unică. Cea mai recentă poveste de dragoste a fost cu o persoană profesionistă de sport numită Harris Joshua Fuller, care avea aceeași vârstă ca ea. S-au despărțit, pentru că Harris a vrut să fie cu cineva mai fraged. Zamfira are un copil cu fostul prieten Kade: Logan în vârstă de 22 de ani. Cea mai bună prietenă a lui Zamfira este un comerciant numit Finlay Perkins. Ele sunt inseparabile. De asemenea, se blochează cu un comerciant numit Marjorie Foster. Ei se bucură de badminton împreună.